Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Βασίλης Νικολαϊδης :Να απαλλαγούμε από το σαθρό σύστημα, με στροφή προς τη νεολαία !

Οδεύουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και κρίνεται πλέον απαραίτητο οι νέοι και νέες να αναλάβουν τα ηνία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η νεολαία είναι ικανή με νέες ιδέες, με προοδευτική νοοτροπία, μακριά από ιδιοτέλειες, ανώφελες σκοπιμότητες, δόγματα και πελατειακά συστήματα, αλλά με αποκλειστικό γνώμονα το κοινό καλό να συμβάλλει
στη βελτίωση της καθημερινότητας. Άνθρωποι που δεν θα στοχεύουν να εξυπηρετήσουν μόνο τους ψηφοφόρους τους
ή την κοινότητα από όπου προέρχονται, αλλά θα στοχεύουν στο συλλογικό συμφέρον (άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός των αιρετών). Δυστυχώς, όμως, η παλαιά και οπισθοδρομική νοοτροπία υπερτερεί της νέας και προοδευτικής. Επομένως, προέχει να υπογραμμίσουμε τη σημασία αυτού του στοιχείου, γιατί η παρούσα δομή του συστήματος αυτού επιβάλλει όλους τους επερχόμενους αιρετούς να αναλύσουν πολύ συνετά και συνειδητά την επιλογή του υποψήφιου δημάρχου με αυστηρά κριτήρια και όχι με βιαστικές κινήσεις ή με βάση τη θέση που, η οποία θα τους προταθεί. Με την κάθοδο της νεολαίας στις εκλογές ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης δράσης συμβάλλει με τρόπο αποφασιστικό στο να σηματοδοτήσει τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης, παρέχοντας τη δυνατότητα υλοποίησης πρωτότυπων προγραμμάτων και στόχων σε όλους τους τομείς. Αλλά για την επίτευξη αυτών είναι καιρός πέρα από τις κομματικές και συγγενικές προτιμήσεις να επιλέξουμε να στηρίξουμε και νέους με όρεξη και μεράκι για τη διοίκηση του δήμου. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι κανείς δε γεννήθηκε με γνώσεις διοίκησης δήμου, όμως, όπως όλες οι διοικήσεις νυν και προηγούμενες, έμαθαν. Έτσι, και η νεολαία είναι εφικτό να εξοικειωθεί και να προσαρμοστεί σε αυτό το περιβάλλον, το οποίο ονομάζεται τοπική αυτοδιοίκηση. Ήρθε ο καιρός να απαλλαγούμε από το σαθρό σύστημα, με στροφή προς τη νεολαία!

8 σχόλια:

  1. πόσα ένσημα έχει και τι δουλεία κάνει ο η κυριος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι απο το ικα εισαι ;

      Διαγραφή
    2. Όχι αλλά για να διοικήσει το δήμο πρεπει πρωτα να έχει διοικήσει τη δική του δουλειά

      Διαγραφή
    3. Δεν κατεβενει για δημαρχος ρε μεγαλε η τοπικο η δημοτικος συμβουλος γιατι απ το σδοε εισαι

      Διαγραφή
  2. Καλη επιτυχεια Βασίλη έδειξεσ με τον αγώνα σου ότι αξιζεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο νέα άτομα!!!! Εύγε βασιλη!! Θα σε στειριξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασιλάκη σε ποιον νέο αναφέρεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστα τα λες αλλα οι νεοι οπως π.χ. ο Κυριος Μπατσης δεν εχει νοοτροπια νεου.
    Αν λοιπον επιλεξεις εναν νεο χωρις να εχει να προσφερει ως νεος παρα μονο για το προσωπικο εκλογικο συμφερον τοτε κανεις λαθος επιλογη.
    Επισης ειναι καλο να βλεπεις και απο τι κορμο αποτελειτε ενας υποψηφιους απο νεους η απο γηρασμενους.
    Στην σκεψη στην πραξη και στην ηλικια.
    Κατα τα αλλα σωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή