Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Μελίτα Χισκάκη : Η αποδικωποίηση της επιθυμίας του προσώπου ΤΟΥ !!! ΄΄ Δοξάστε με ΄΄

Αποτέλεσμα εικόνας για Μελίτα ΧισκάκηΑς προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είπε ο Δήμαρχος με το κάλεσμα των αντιφρονούντων σε παραίτηση:Μας είπε πως η αξία των προσώπων να εκτελούν συγκεκριμένα καθήκοντα, είναι ευθέως ανάλογη της πολιτικής υποστήριξης προς το πρόσωπό του. 

Δηλαδή πάνω από το καθήκον και το προσόν είναι το πρόσωπό ΤΟΥ.

Καλοί μου άνθρωποι, ανοίξτε τις πόρτες να μπει καθαρός αέρας !







Η δήλωση της αυτού μεγαλειότης
:
«Από το Σεπτέμβριο του 2014, όταν οι πολίτες μου εμπιστεύτηκαν τη θέση του Δημάρχου, κατέστησα σαφές ότι η εντιμότητα και οι ηθικές αξίες θα είναι από την αρχή ως το τέλος της θητείας μου στο επίκεντρο της πολιτικής με οποιοδήποτε τίμημα.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες μου, θα ήθελα να πω ότι είναι γνωστό, πως ποτέ δεν έκρυψα τίποτε στη λειτουργία του Δήμου Αλμωπίας, προκειμένου και να είναι ενημερωμένοι και να νοιώθουν σίγουροι για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν στις εκλογές του 2014.

Δυστυχώς εκλεγμένοι με τη Δημοτική Αρχή, ενώ διαφώνησαν, ποτέ δεν έκαναν γνωστούς τους λόγους, ούτε ανεξαρτητοποιήθηκαν και συνέχισαν να διατηρούν θέσεις και αξιώματα, απολαμβάνοντας προνόμια, ασκώντας μικροπολιτική και απέχοντας από οποιαδήποτε ενημέρωση θεσμική.

Το τελευταίο διάστημα και λίγο πριν την εκ νέου ετυμηγορία των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, άτομα που επέλεξαν τη φυγή, χωρίς να υπερασπιστούν την ίδια τους την παρουσία στην αυτοδιοίκηση, ευτελίζοντας τα πάντα, κλήθηκαν να υποβάλλουν την παραίτησή τους, ως μια αξιοπρεπή στάση, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τους καλώ δημόσια για άλλη μια φορά, να αντιληφθούν ότι όλοι κρινόμαστε, όχι από τα λόγια, αλλά κυρίως από τις πράξεις μας, καθώς επίσης και να αναλογιστούν τις ηθικές αξίες και αρχές που πρέπει να υπηρετούν και να υποβάλλουν την παραίτησή τους. Το οφείλουν στην κοινωνία και στον κόσμο που τους ψήφισε».

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ... Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ -ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ -ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΙΑΖΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala akomi asoliste me ton teliomeno ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις πολιτικές τύπου Ερντογάν δεν τις χρειαζόμαστε στην χώρα της ελευθερίας της έκφρασης και του τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή