Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Μετά την διαπραγμάτευση η Επανάσταση και ο αρραβώνας !!!




7 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ -ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ -ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ -Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ -ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ! ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Χουρσγολου καλα του ειπες οτι απο τα ψέμματα εκανε πιο μεγάλη μύτη από του Πινόκιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΙΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΌΣ

      Διαγραφή
  3. Σας ποναει ο Μπινός κουφάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΛΑΝΕΙ ;ΚΑΙ ΚΡΥΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΧΑΧΑΑΑ

      Διαγραφή
    2. Ο Μπινός
      τού Μπινού
      τω Μπινώ
      τον Μπινόν
      ω Μπινέ

      Διαγραφή
  4. Μιλάτε για αντρισμο κ. Δήμαρχε εσείς??? Σε δημόσια εμφάνιση σας σε εκδήλωση που δεν χάνεται όπως είπατε ήρθατε να χαιρετησατε το τραπέζι μας στο οποίο υπηρχαν 5 άντρες και η σύζυγος του ενός. Ασπάστηκατε πρώτα όλους τους άντρες και τελευταία την γυναίκα δίνοντας απαξιωτικά το χέρι σας κοιτώντας αλλού... το savoir vivre δεν σας έμαθαν μάλλον στο Γαρεφι.... Ήμουν και μαθητής σας(άριστος στα μαθήματα άλλωστε κ γι αυτό προκοψα στη ζωή μου) κάποτε με κάνατε πολλάκις να αισθανθώ απαίσια μέσα στην τάξη με τα ειρωνικά και προσβλητικά σας σχόλια και μάλιστα λέγοντας τις υποδείξεις σας με ανεβασμένο το πόδι σας πάνω στην έδρα της τάξης επιδεικνυοντας το γνωστό "τερλικι" στο πόδι σας.... Είστε ο μοναδικός καθηγητής μου που δε σας θεωρώ δάσκαλό μου!!! Σε όλους τους υπόλοιπους δασκάλους μου οφείλω το "ευ ζην" μου εκτός απο εσάς !!! Είστε ο Mr. Been της πολιτικής. Λυπάμαι γιατί θα ήθελα να ήσασταν πιο ψηλά τουλάχιστον στα μάτια ενός μαθητή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή