Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Πόλεμος εντυπώσεων για τα οφέλη από την μη κάθοδο του Δημήτρη ΠΑΣΟΗ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για κατερινα μπαγκη

Αποτέλεσμα εικόνας για αμπαρη γεωργια


Σε κούρσα εντυπώσεων έχουν επιδοθεί  για να καρπωθούν το εκλογικό σώμα του συνδυασμού του τ. Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη .

Ήδη με σχόλια  αλλά και με κατευθυνόμενες αναρτήσεις στον ηλεκτρονικό τύπο ,προσπαθούν οι γνωστές κουτσομπόλες να κατευθύνουν υποψηφίους και ψηφοφόρους

.Όμως προφανώς λογαριάζουν χωρίς τον Ξενοδόχο που είναι ο λαός της Αλμωπίας .Η μεγάλη πτώση του απερχόμενου Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου ,ενισχύει το συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση και την ισχυροποίηση της θέσης στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αλμωπία.Από την άλλη μυστήριο επικρατεί στις τάξεις των άλλων συνδυασμών ,μιας και μέχρι σήμερα  δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κανένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος .Είτε υπάρχει συνωστισμός  υποψηφίων και υπάρχει το δίλημμα της επιλογής των προσώπων , είτε υπάρχει δυστοκία στις κρούσεις των προσώπων που έχουν γίνει ή το υλικό που συμμετέχει είναι παλιό και θέλει λίφτινγκ .

 Η μείωση του αριθμού  της πληρότητας  των συνδυασμών δεν αφήνει περιθώρια για υπαναχωρήσεις και ηρωϊκές εξόδους .

Μένει λοιπόν να δούμε εάν το υπόλοιπο του συνδυασμού του Δημήτρη Πασόη θα οργανώσει δικό του συνδυασμό ή θα συνεργασθεί με τον Τάκη Ασβεστόπουλο , την Γεωργία Αμπάρη και Πέτρο Τσαρκνιά ή θα υπάρξουν άλλες συμπράξεις.

5 σχόλια:

  1. Ευνοούμενος από την κατάσταση του ΠΑΣΟΗ είναι Χατζηδημητριου και ΜΠΑΤΣΗΣ - ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΈΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΜΝΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΣΤΕΕΕ...ΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ :ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΠΑΝΤΑΖΗ , ΚΟΦΤΕΡΟ ,ΣΜΗΝΑ ,ΚΑΝΟΝΙΔΗ , ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΤΟ - Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΩΤΣΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟ 1998 ΗΤΑΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΛΊ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ 50-50 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΕΥΓΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΣΥΜΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ

      Διαγραφή
  3. να δω τον αποστολιδη με τον χατζηδημητριου πρωτα και μετα να τον ρωτησω τι ελεγε ο νικολακης τόσα χρόνια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή