Παρασκευή 26 Απριλίου 2019



Συλλήψεις για κλοπές σε περιοχή της Πέλλας
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλήψεις για κλοπές σε περιοχή της ΠέλλαςΣυλλήψεις για διευκόλυνση εισόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς Συνελήφθησαν σήμερα (26 Απριλίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας 42χρονος και ένας 46χρονος ημεδαπός,
καθώς σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει και να μεταφέρουν έναντι χρηματικού αντιτίμου, δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι νωρίτερα εισήλθαν παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο και οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, διευκολύνοντας την είσοδό τους στη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς επίσης και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους.
Σύλληψη παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών 
Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 57χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει 7 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 157 βεγγαλικά και οι οποίες κατασχέθηκαν.
Συλλήψεις για κλοπές 
 Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 39χρονος ημεδαπός, διότι χθες τα ξημερώματα αφαίρεσε από περιοχή της Πέλλας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. · Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2019) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 37χρονος ημεδαπός, καθώς χθες τα ξημερώματα, αφαίρεσε μαζί με άγνωστους συνεργούς του από επιχείρηση στην Κατερίνη, μεταλλικά αντικείμενα.
Συλλήψεις για  καταδικαστικές αποφάσεις 
Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2019) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 73χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. · Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2019) το πρωί στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 32χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σχηματισμός δικογραφίας για καλλιέργεια κάνναβης Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, καθώς σε έρευνα στην οικία του προχθές (24 Απριλίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες 17 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 66 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Εξιχνίαση κλοπών
 Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι τον περασμένο Οκτώβριο και Μάρτιο, διέρρηξε 2 οικίες στις Σέρρες απ’ όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 1.100 ευρώ και παραβίασε ακόμη δύο οικίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Οι κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές εντοπίστηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον νόμιμους κατόχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου