Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΒιογραφικόΓεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άψαλο Αλμωπίας το 1997. Γονείς μου είναι ο Νικολαΐδης
Κωνσταντίνος (Τσαλούμης) και η Κρητίδου Αλεξάνδρα, οι οποίοι εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες.Είμαι προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, κάτοχος lower στα αγγλικά και κάτοχος ECDL.Από την ενηλικίωση μου και έπειτα,
εργάστηκα σεζόν σε εργοστάσιο παραγωγής παλέτας στο χωριό, και σε βιομηχανία μεταποίησης φρούτων στα Γιαννιτσά.Επιδιώκοντας να προσφέρω ενεργά στα πολιτιστικά στην περιοχή της Αλμωπίας, ενσωματώθηκα σε διάφορους συλλόγους όπως στο Μορφωτικό Σύλλογο Ίδας, στο Π.Λ.Ο. Ακρίτες Αλμωπίας, και στο Σύλλογο Νέων Αψάλου όπου ήμουν ιδρυτικό μέλος ενώ παράλληλα διατελώ και πρόεδρος. Επίσης, στο παρελθόν διετέλεσα πρόεδρος και στο Μορφωτικό Σύλλογο Ποντίων Αψάλου.Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον εθελοντισμό σε όλους τους τομείς.

Από το 2015 έως σήμερα είμαι εθελοντής μαζί με άλλους δραστήριους νέους στην Εθελοντική Ομάδα Αψάλου. Ενδεικτικά αναφέρω μερικές δράσεις της Ομάδας όπως, επιδιορθώσεις πεζοδρομίων και χρωματισμός τους, επιδιορθώσεις πινακίδων σήμανσης, αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων, καθαριότητα, επιδιορθώσεις στο οδικό δίκτυο και άλλα πολλά.Επιπλέον, έχω εκπαιδευτεί και φέρω την ιδιότητα του Εθελοντή Πυροσβέστη. Υπηρέτησα στον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης ενώ τώρα υπηρετώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών   σε περιοχή της Πέλλας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και περί όπλων Συνελήφθη χθες (26 Απριλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο σε κατάστημα που διατηρεί εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, δύο όπλα κρότου με αποσπώμενο εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, 499 φυσίγγια κρότου και 300 κροτίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου