Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

4 ΧΡΥΣΑ, 1ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 3ΧΑΛΚΙΝΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ




Με τη συμμετοχή 1356 αθλητών από από τη βόρεια Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα της ενωσης ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για το 2019.
Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο στο Ωραιόκαστρο το τριήμερο 19 20 και 21 Απριλίου.Η έναρξη έγινε με τις κατηγορίες των ανδρών γυναικών την Παρασκευή και το Τεχνικο πρωτάθλημα poomsae, ενώ το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκαν οι κατηγορίες των παίδων κορασίδων γεννηθέντες από το 2010 έως και το 2006.
Ο Α.Σ. Έδεσσας συμμετείχε συνολικά με 15 αθλητές εκ των οποίων οι οκτώ στα μετάλλια.Συγκεκριμένα την 1η θέση στην κατηγορία 63 κιλά εφήβων κατάφερα να φέρει Τοτλης Ιωάννης με νίκη σε δύο αγώνες και διάφορα από τους αντιπάλους του.
Επίσης 1η θέση για την Νετσου Σταυρούλα στην κατηγορία των κορασίδων 2006 έως 59 κιλά μετά από δύο νικηφόρους αγώνες.Ενώ στο πρωτάθλημα των εγχρώμων ζωνών την 1η θέση κατάφεραν να φέρουν οι Χατζήμπάμπικη Ελένη στην κατηγορία 45 κιλά και την 1η θεση και τέταρτο χρυσό για τον ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ η Δημάκα Μαριλένα στην κατηγορία των +53 kg κορασίδων.Στην ίδια κατηγορία αγωνιζόταν και η Κωνσταντά Μαρία που έμεινε στην τρίτη θέση.
Στη 2ηθέση βρέθηκε η Μαλινκα Έλενα στην κατηγορία 63 kg νεανίδων.
Ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν ακόμα η Στάθιαδη Ελένη, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε πρωταθλήματα με πόντους και έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Ενω την πρώτη ημέρα των αγώνων η Κυριακουλάκου Ελισάβετ αγωνίστηκε στο τεχνικό πρωτάθλημα (πουμσε)και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση έφτασε στην τρίτη θέση.
χωρίς διάκριση αγωνίστηκαν οι μικροί μας αθλητές γεννημένοι το 2010: Συγκεκριμένα ο Τρυφωνίδης Θέμης κέρδισε δύο αγώνες και έχασε τον τρίτο αγώνα για τα μετάλλια στην κατηγορία των έως 30 κιλά Στου γιαννίδης Ιωάννης αγωνίστηκε στην κατηγορία ως 33 κιλά κέρδισε τον πρώτο αγώνα και έχασε στον δεύτερο.
Ενώ χωρίς Νίκη αγωνίστηκαν ο Κυριακουλάκος Στάθης, Σαρναζής Μιχάλης, Τσακίρης Νίκολας ΤσικιρδεκηΜαριέττα και Σταθιαδη Ντίνα.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για αυτή την προσπάθεια και στους προπονητές της ομάδας αφοι Μπιρόζη.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά ακόμα και το Πάσχα λόγω του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο 3, 4 και 5 Μαΐου
Καλο Πάσχα με υγεία σε όλους και καλή επιτυχία στους αθλητές για την προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου