Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Με απουσίες η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού '' Ενωμένοι για την Αλμωπία ΄΄ του Αθανάσιου Χατζηδημητρίου


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΕρωτηματικά εγείρουν οι απουσίες προσώπων από την πρώτη συνάντηση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του υποψηφίου δημάρχου Αλμωπίας Αθανάσιου Χατζηδημητρίου .

Τακτική αποβολής κάποιον ατόμων που θεωρούνται βαρίδια για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση ή όχι σύντομα θα φανεί .
Σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσουν μεγάλη τριγμοί ,με απρόβλεπτες συνέπειες .
Σε συσχετισμό με το μήνυμα που έστειλε ο Σταύρος Κοφτερός προ ημερών με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ,δείχνει σαφώς ότι  το καζάνι βράζει απλά είναι το θέμα πότε θα ξεχειλίσει .
Δείτε τι λέει ο τέως στενός συνεργάτης του Αθανάσιου Χατζηδημητρίου :

Ο κύβος ερρίφθη! Όταν παραβιαστεί ο Ρουβίκωνας, η Ρώμη πέφτει…
Η φράση «διέβη τον Ρουβίκωνα» αναφέρεται σε ανθρώπους που εν γνώσει τους λαμβάνουν μια ριψοκίνδυνη απόφαση χωρίς επιστροφή αλλά και ξεπερνούν κάποια όρια. Ο Ρουβίκωνας ως λέξη σημαίνει και την «κόκκινη γραμμή» της δημοκρατίας. 
Η στελέχωση ενός ψηφοδελτίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές σαφώς και πρέπει να περιλαμβάνει άτομα με κοινές θέσεις σε σοβαρά θέματα που απασχολούν τον δήμο αλλά και την κοινωνία. Αυτά τα άτομα είναι λογικό να προέρχονται από διαφορετικούς χώρους με συγγενικές πολιτικές και ιδεολογικές αναφορές αλλά δεν μπορούν να συνυπάρξουν όταν οι αντιλήψεις τους σε βασικά θέματα δημοκρατίας και λειτουργίας των θεσμών είναι ολοφάνερα εκ διαμέτρου αντίθετες.
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ούτε να δεσμευθεί απόλυτα για το μέλλον.
Έτσι κι’ αλλιώς «σε μια συμμαχία πάντα ο ένας κάνει το άλογο κι άλλος τον καβαλάρη» έλεγε ο Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν. Να δούμε αν αποδειχτεί κιόλας.
Επίσης αφιερώνει κι ένα τραγούδι ο Σταύρος Κοφτερός  προς τις ανίερες συμμαχίες του Σάκη Χατζηδηητρίου 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου