Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Ιωάννης Αποστολάκης

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ
Φίλες και φίλοι
Ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει υπανάπτυξη και στασιμότητα.
Έργα πολλών ετών ημιτελή και εγκαταλειμμένα (κολυμβητήριο, κλειστή αγορά περιοχή ΚΤΕΛ Αριδαίας, Διοικητήριο, δασάκι),
υποβαθμισμένο περιβάλλον και εγκατάλειψη, συνθέτουν την εικόνα της πόλης. Αδέσποτα περιφερόμενα στους δρόμους , σπασμένα πλακάκια, καμένες λάμπες, απουσία χώρων στάθμευσης, τα κοιμητήρια ιδιαίτερα στα χωριά παρουσιάζουν εικόνα που δεν αρμόζει σε μία πολιτισμένη κοινωνία που σέβεται τους νεκρούς της. Τα χωριά μας ερήμωσαν, η πόλη μας είναι στα πρόθυρα της απόλυτης εγκατάλειψης και ο δήμος μας παρά τα πολλά δυνατά του σημεία δεν έχει ταυτότητα. Όταν όμως οι δημότες αναλογίζονται και κρίνουν όσα έχουν δει να πράττονται ή όχι και διατηρούν τις αρετές και την επαγρύπνησή τους, τότε δεν θα επιτρέψουν σε καμία δημοτική αρχή με οποιαδήποτε ακρότητα, αδυναμία και αστόχαστες πράξεις να βλάψει σοβαρά τον τόπο τους.
Οι πολίτες τώρα έχουν το πάνω χέρι και με την ψήφο τους πρέπει σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές να επιλέξουν τους πιο ικανούς και τους πιο άξιους. Ικανά και κυρίως έμπειρα στελέχη που μπορούν να σταθούν δίπλα στον πολίτη και όχι επιλογές μετρίων πολιτικών προσώπων εξαιτίας μιας υποχρέωσης, μιας εξυπηρέτησης, ενός συγγενή ή μιας υπόσχεσης.
Ο Αβραάμ Λίνκολν, ο πιο σημαντικός πρόεδρος της Αμερικής είχε πει << Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορείς να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου >>.
Βασικός στόχος του συνδυασμού << ενωμένοι για την Αλμωπία >> με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάκη Χατζηδημητρίου, στον συνδυασμό του οποίου έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
είναι να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους δημότες του Δήμου μας ώστε όλοι μαζί να βγάλουμε τον ευλογημένο τόπο μας από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται.
Είναι καιρός μέσα από συλλογική προσπάθεια και ευρύτερες ακομμάτιστες συνεργασίες να προχωρήσουμε σε μια νέα πορεία ελπίδας.
Έχουμε χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές να διαχειριστούμε με διαφάνεια, όραμα, δικαιοσύνη και ανθρωπιά τα κοινά πράγματα με μοναδικό σκοπό το συλλογικό καλό.
Από την πλευρά μου ξεκαθαρίζω πως η ενασχόλησή μου με τα κοινά, έχει μοναδικό σκοπό τη συμμετοχή μου στην αλλαγή σελίδας και στην αναδιαμόρφωση του παρατημένου δήμου Αλμωπίας και ζητάω την ψήφο σου:
- Για να αναπτύξουμε από κοινού μία πολιτική δράσης, δημιουργικότητας και πρωτοβουλιών με κριτήρια την ικανότητα , την εντιμότητα, την εμπειρία και την γνώση.
- Για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας για την Αλμωπία.
- Για να αναζητήσουμε κάποιες λύσεις ακόμα και εκτός συνόρων αποκομίζοντας τεχνογνωσία και συμμάχους.
- Για να δώσουμε μαζί φωνή και βήμα στις λύσεις που εκφράζετε εσείς στην καθημερινότητά μας, γιατί πιστεύω ότι οι σημαντικές αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται από τους ανθρώπους των οποίων η ζωή επηρεάζεται άμεσα από αυτές και όχι από παντογνώστες δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και υπαλλήλους του Δήμου.
- Γιατί δεσμεύομαι ότι με την εκλογή μου θα παλέψω για τα συμφέροντά σου, τα συμφέροντα των παιδιών μας και για την ασφάλεια τους.
- Γιατί εξαιτίας της πολυετούς εμπειρίας μου στη διοίκηση στην Ελληνική Αστυνομία έχω γνώση του τρόπου και των μεθόδων αντιμετώπισης σοβαρών προβλημάτων.
- Γιατί η πολιτική δεν είναι η κύρια ενασχόλησή μου. Ο λόγος που ασχολούμαι με τα κοινά του Δήμου είναι η αγάπη μου για τον τόπο και η αγανάκτησή μου για όσα διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια.
- Γιατί πιστεύω ότι μια από τις τιμωρίες όταν δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου. (Πλάτων Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος)
- Για το ήθος την τιμιότητα και την αξιοπρέπειά μου.
Ιωάννης ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


4 σχόλια:

 1. Καλή επιτυχία.Με τέτοιο βιογραφικό τιμή μας να μας εκπροσωπησεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι απλό ψηφίζουμε λοιπόν μόνο τα ικανά άτομα του συνδυασμού και όχι αυτούς που δοκιμάστηκαν αποδείχθηκαν ανεπαρκεις και απέδειξαν ότι μοναδικός σκοπός τους είναι η αυτοπροβολή τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλός πολύ καλός μπορείς να προσφέρεις ? όποιος συνδυασμός και άν βγει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή