Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Έργων Μαθητών και μαθητριών του 1ου ΕΠΑΛ και Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης ,ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Βαχαράκης ,ο Υπ. Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι
Κετικίδης Ιωάννης ,Βέσκος Δημήτρης , Χουρσόγλου Χρήστος ,οι Οι δ/ντες των ΓΕ.Λ Αριδαίας Παραστατίδης και Ρίζος Χρήστος .Ο δ/ντης του ΕΕΕΚ Αριδαίας Ο δ.ντης του ΔΙΕΚ Αριδαίας Γιόρτσος Γεώργιος .Το μέλος το Γεν. Συμβ. Της ΑΔΕΔΥ Όρλης Ανδρ. Ο πρόεδρος Της Α ΕΛΜΕ Πέλλας Πριβαρτιτσάνης Π. Πολλοί εκπαιδευτικοί, γονείς και φυσικά οι συντελεστές και δημιουργοί των έργων Μαθητές & Μαθήτριες.
 Στον σύντομο χαιρετισμό τους τόσο ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας Στέλιος Όρλης  οι διευθυντές των δυο ΕΠΑΛ  κ  Αστρανίδης Γεώργιος και Χρήστος  Παπανικολάου όσο και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης ,εξήραν το έργο των εκπαιδευτικών και τις προσπάθειες των μαθητών ,για τις εξαιρετικές τους εργασίες και τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης των Λυκείων αυτών , διότι αποτελεί την βάσει εξέλιξης πολλών ικανοτήτων των μαθητών .
Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση και με νεότερη ανάρτηση βίντεο από την εκδήλωση .
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου