Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

Μιχαηλίδης Γεώργιος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


Αγαπητοί συνδημότες στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Ενωμένοι για την Αλμωπία" του Σάκη Χατζηδημητρίου. Την πρόσκληση του να συμμετέχω σε αυτόν, αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά,
γιατί εκτός από την προσωπική μου διάθεση να προσφέρω στον τόπο μου, θεωρώ ότι είναι άνθρωπος εργατικός, ηθικός, αξιόπιστος, ανιδιοτελής, με εμπειρία στη διοίκηση και άριστος επιστήμονας. Έχει σχέδιο και όραμα για το Δήμο μας και πιστεύω,ότι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα μεγάλα προβλήματα του.
Είμαι άνθρωπος της εκπαίδευσης και ζητώ την στήριξή σας για να μπορέσω από τη μεριά μου, να προωθήσω και να στηρίξω, με την κατάρτιση και την εμπειρία μου δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας.
Αγαπώ την εκπαίδευση και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να ενδιαφερόμαστε γι αυτή. Ο μοναδικός, ίσως, τρόπος με τον οποίο μπορούμε να μετασχηματίσουμε την κοινωνία και να επιφέρουμε χρήσιμες αλλαγές στις κοινωνικές συμπεριφορές με διάρκεια είναι μέσα από την εκπαίδευση. Η επένδυση μιας κοινωνίας σε αυτή μπορεί να αποδώσει πολλαπλάσιο κέρδος. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να συμβάλλει στην ολόπλευρη, αρμονική και ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών δυνάμεων των μαθητών, ώστε, ανεξάρτητα από φύλο και καταγωγή, να έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και να ζήσουν δημιουργικά.
Με τον νέο νόμο για την εκπαίδευση, ο Δήμος σαν εμπλεκόμενος και σε συνεργασία με τις νέες δομές εκπαίδευσης, μπορεί να παίξει σημαντικότατο ρόλο στην βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης με δράσεις που θα αφορούν το σύνολο των σχολείων του. Διασχολικοί αγώνες σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα, σχολές γονέων και κηδεμόνων εξακτινωμένες σε όλα τα σχολεία, παρουσιάσεις με δημιουργίες των μαθητικών κοινοτήτων στην έδρα του Δήμου και άλλες αντίστοιχες δράσεις, θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια αρχή για ευγενή άμιλλα, υγιή ανταγωνισμό και διάχυση καλών πρακτικών μεταξύ των σχολείων του Δήμου.
Διαθέτω τη γνώση και το κίνητρο, δώστε μου τη δυνατότητα.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
"Ενωμένοι για την Αλμωπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου