Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Γεννηματά: Ψήφος στο ΚΙΝΑΛ σηματοδοτεί απόρριψη της πόλωσης και του διχασμού


Η ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές είναι απαραίτητη για να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί και να προχωρήσει η προοδευτική αλλαγή στην Ελλάδα, τονίζει η κ. Γεννηματά.Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την κρίσιμη εκλογική μάχη των ευρωπαϊκών εκλογών και των εκλογών για την Αυτοδιοίκηση, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε  δήλωση της  , υπογραμμίζει ότι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ σηματοδοτεί απόρριψη της πόλωσης και του διχασμού που καλλιεργούν οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ισοδυναμεί», αναφέρει η κ. Γεννηματά, «με ενδυνάμωση του κοινού αγώνα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών που στήριξαν την πατρίδα μας στα δύσκολα και επιστρέφουν δυναμικά για να εγγυηθούν την προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ευρώπη».
Λίγες ώρες πριν από τη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος Αλλαγής, το βράδυ στη πλατεία Κοτζιά, η Φώφη Γεννηματά, επισημαίνει, ακόμη, ότι η ενίσχυση του στις ευρωεκλογές είναι απαραίτητη για να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί και να προχωρήσει η προοδευτική αλλαγή στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου