Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Σύλληψη για ναρκωτικά

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (17 Μαΐου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 30χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού
σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 94,6 γραμμάρια κάνναβης, 8,26 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και 36 σπόροι κάνναβης. Επίσης κατασχέθηκαν  το χρηματικό ποσό των 821,5 ευρώ ως προερχόμενο από την αγοραπωλησία ναρκωτικών, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 μεταλλικός τρίφτης και 3 κινητά τηλέφωνα. 
Σύλληψη για  κλοπή 
Συνελήφθη χθες (17 Μαΐου 2019) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 26χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της ίδιας μέρας διέρρηξε αυτοκίνητο 29χρονου σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε το ράδιο-CD του οχήματος και 2 πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησε συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα συνολικής αξίας 59,28 ευρώ.
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
 Σήμερα (18 Μαΐου 2019) και ώρα 07.45 περίπου, στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιοχώριου Ημαθίας, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Φλώρινα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου