Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Γεώργιος Τσιώνης : Γιατι κατερχομαι στις Δημοτικες εκλογες

ΤΣΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις. Ζητώ την ψήφο σας γιατί πιστεύω και νοιάζομαι για τον τόπο μου, δίχως να προσβλέπω στην εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Οραματίζομαι ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.
Επιθυμώ μια πράσινη, καθαρή, φιλική πόλη προς τους ανθρώπους της και όχι την μαυρίλα και τα σκιάχτρα που έχουν απομείνει.Αναζητώ την κοινωνική ισορροπία και την πολυεπίπεδη ανάπτυξη του τόπου μου, χωρίς να βάζω πάνω από όλα τα συμφέροντα μου. Πράττω σκεπτόμενος το συλλογικό καλό έχοντας προσωπικό κόστος.

• Δεν κατέρχομαι στις εκλογές για να κερδίσω μια μετάθεση.

• Δεν κατέρχομαι στις εκλογές για τον διπλό μισθό που πλέον δεν υπάρχει
.

Την ενασχόληση μου με την πολιτική δεν την αντιμετωπίζω σαν επάγγελμα, αλλά σαν προσφορά προς τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου. Οφείλουμε να δείξουμε τον δρόμο της αλλαγής και δεν θέλω να λείψω από αυτή την προσπάθεια.

Με την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια που με χαρακτηρίζουν σας διαβεβαιώνω ότι θα πράξω για το καλό όλων μας αρκεί να μου δώσετε την δυνατότητα.Οφείλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους άξιους και εργατικούς ανθρώπους. Ήρθε η ώρα οι παλιοί να παραδώσουν την σκυτάλη. Εμπιστευθείτε τους νέους γιατί είναι το μέλλον μας.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ανατολικής Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου