Κυριακή 5 Μαΐου 2019


ΚΙΝΑΛ για Ρουβικωνα: Οι απειλες κατα δικαστικων λειτουργων ειναι η φυσικη συεχεια της προστασιας που τους παρεχει η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-προθυμων

Την αντίδραση του ΚΙΝΑΛ προκάλεσαν οι απειλές κατά της ζωής δικαστικών λειτουργών από ηγετικά στελέχη του Ρουβίκωνα.
Με ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για ''φυσική συνέχεια της προστασίας που συστηματικά παρέχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- προθύμων'' και καλεί τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη'' να προστατεύσουν τη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της''.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση
του ΚΙΝΑΛ:
Οι απειλές κατά της ζωής δικαστικών λειτουργών από ηγετικά στελέχη του Ρουβίκωνα για την άδεια του τρομοκράτη Δ. Κουφοντίνα και η προαναγγελία κύκλου αίματος αν οι δικαστικοί δεν «συμμορφωθούν» με αυτές είναι η φυσική συνέχεια της προστασίας που συστηματικά τους παρέχει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-προθύμων.
Ενημερώνουμε τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη ότι ο Ρουβίκωνας και τα μέλη του είναι γνωστής διεύθυνσης και διατηρούν με την ανοχή τους κατάληψη στα Εξάρχεια.
Τους καλούμε να προστατεύσουν τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της και να ασκήσουν τα καθήκοντα τους απέναντι στα εγκληματικά παρακρατικά στοιχεία.
Σε διαφορετική περίπτωση, πέραν της πολιτικής ευθύνης θα έχουν ποινικές ευθύνες για τις πράξεις και παραλείψεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου