Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία» θα πραγματοποιηθεί αύριο στις Σέρρες




Αποτέλεσμα εικόνας για Ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία» θα πραγματοποιηθεί αύριο στις Î£Î­ÏÏÎµÏ‚Η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία» με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο (Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019) και ώρα 09.30 το πρωί,
στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών (οδός Π. Κωστοπούλου 2, Σέρρες) και η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ως ομιλητές Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κινητικά αναπήρων Νομού Σερρών, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης από το χώρο της εκπαίδευσης, της υγείας, του αθλητισμού και του νομικού κλάδου.

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην ημερίδα προκειμένου να ενημερωθούν για σημαντικά ζητήματα που θα τεθούν από τους ομιλητές και αφορούν στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 09:30 - 09:40 Χαιρετισμοί 09:40 - 10:00 Ομιλία της διευθύντριας του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών και συντονίστριας του προπονητικού προγράμματος της ομάδας «Special Olympics» Σερρών, κας ΚΑΡΡΑ Χρύσας. 10:00 - 10:20 Ομιλία της Υποδιευθύντριας του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών, κας ΒΟΓΙΑΤΖΗ Νίκης. 10:20 - 10:40 Προβολή ταινίας μικρού μήκους 10:40 - 11:00 Ομιλία του δικηγόρου - μέλους του Δικογορικού Συλλόγου Σερρών, κου ΑΓΓΕΛΑΚΗ Σταύρου, με θέμα «Οι υποχρεώσεις των φορέων της δημόσιας διοίκησης και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία». 11:00 - 11:30 Ομιλία της φυσιοθεραπεύτριας του Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Σερρών και εθελόντρια του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕ.Θ.Ι.Σ.), κας ΛΙΓΚΑ Μαρίας. 11:30 - 11:45 Διάλειμμα 11:45 - 12:00 Ομιλία του αθλητή του Συλλόγου ΜΓΣ Πανσεραϊκού καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, κου ΒΑΦΕΙΑΔΗ Απόστολου. 12:00 - 12:15 Ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κινητικά αναπήρων Νομού Σερρών, κου ΧΟΥΒΑΡΔΑ Ιωάννη. 12:15 - 12:45 Ομιλία - εισήγηση του Αστυνόμου Α΄ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ Στέργιου, αναπληρωτή Διοηκητή του Τ.Τ. Σερρών, με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή ατόμων με αναπηρία-Νομοθετικό πλαίσιο» 12:45 Ερωτήσεις - Συζήτηση - Λήξη Ημερίδας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου