Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Εξιχνίαση κλοπών οχημάτων από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για κλοπών οχημάτων μοτοποδηλατωνΣύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων Συνελήφθη χθες (6 Μαΐου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 21χρονος ημεδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, αρχικά προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, ωστόσο ακινητοποιήθηκε άμεσα και
μέσα στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και μεταλλικά σφαιρίδια που κατείχε παράνομα. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και 19χρονος ημεδαπός που επέβαινε μαζί του στο παραπάνω όχημα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Εξιχνίαση κλοπών οχημάτων
 · Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσε από περιοχή της Πέλλας ένα μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. · Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 27 και 20 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσαν το προηγούμενο διάστημα από περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίσθηκε στην κατοχή του 27χρονου και κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Σύλληψη γιακλοπή και ΚΟΚ
 Συνελήφθη χθες (6 Μαΐου 2019) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, 38χρονος αλλοδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να οδηγεί μοτοσυκλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή τον Ιούλιο του 2017 και επιπλέον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Η κλεμμένη μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου