Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Το ντιμπέιτ στην Δωροθέα Αλμωπίας !!! Δείτε τι δήλωσε ο κάθε υποψήφιος Πρόεδρος Δωροθέας Αγάθης

Σ έναν υπέροχο χώρο στο ταβερνάκι ο ΄΄ Πλάτανος ΄΄ στην κεντρική πλατεία του χωριού Δωροθέας ,αποφάσισαν την υλοποίηση του πρώτου ντιμπέϊτ σε ανοιχτό χώρο , οι υποψήφιοι Πρόεδροι της Κοινότητας Δωροθέας Αγάθης ,παρουσία πλήθος κατοίκων .
Τιμά ιδιαίτερα και τους τρεις υποψηφίους η κίνησή τους αυτή , να εκτεθούν με τις απόψεις τους δημόσια .

Κώστας Ηλιάδης υποψήφιος Πρόεδρος Δωροθέας Αγάθης Αλμωπίας
Χρόνια ασχολούμαι με την ομάδα του χωριού ,το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δωροθέας ,δεν θα πω πολλά λόγια ,αλλά μιλώ και θα μιλήσω με έργα και δουλειά ,όπως κάνω τόσα χρόνια , για το καλό της Τοπικής Κοινότητας
.

Καμαριέρης Κρυστάλλης υποψήφιος Πρόεδρος Δωροθέας Αγάθης Αλμωπίας :
΄΄΄Εχω κάνει πολλά πράγματα για το χωριό ,στο βαθμό που επέτρεψε η οικονομική κρίση .Πήρα μπογιές κι έβαψε ο νεροφύλακας το κτήριο της Κοινότητας του χωριού  .
Έγιναν εργασίες στο κάμπο για διευκόλυνση των αγροτών , παρέμβαση στο υδραγωγείο της Δωροθέας .Υποσχέθηκε επίσης , ότι εάν τον εκλέξουν οι κάτοικοι θα αλλάξει το δίκτυο Ύδρευσης ( αμιαντοσωλήνες ), εντάσσοντας το έργο  σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΄΄ .
Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Παπαδόπουλος Βασίλειος Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Συλλόγου Αναγέννησης Δωροθέας ,ο οποίος  επέκρινε ότι έχει να πατήσει στο γήπεδο του χωριού οκτώ χρόνια ο Καμαριέρης Κρυστάλλης ,πράγμα το οποίο παραδέχθηκε και ο ίδιος .
Επίσης ο Κυπρικτσής Χρήστος επέκρινε το Πρόεδρο της Δωροθέας Καμαριέρη ,ότι το  έργο της θητείας του ήταν μηδενικό ,σε σχέση με προηγούμενες προεδρικές θητείες .
Ο κάτοικος Αγάθης Σταματιάδης Σταύρος επέκρινε τον Καμαριέρη Κρυστάλλη , ότι στην Αγάθη εδώ και οκτώ χρόνια δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε , γεγονός το οποίο παραδέχθηκε και ο σημερινός  πρόεδρος της κοινότητας .
Ο νυν πρόεδρος υπεραμύνθηκε του έργου του και υποσχέθηκε ότι εάν τον εκλέξει το χωριό θα κάνει περισσότερα .


Νίκος Μπούρτσης : Δεν θα τα κάνω μόνος μου αλλά όλοι μαζί .Δεν θα είμαι εγώ που θα αποφασίζω αλλά το τοπικό συμβούλιο .

Ως τόσο και οι τρεις υποψήφιοι Πρόεδροι του χωριού 
Ηλιάδης Κώστας , Καμαριέρης Κρυστάλλης και Νίκος Μμπούρτσης ,δήλωσαν απευθυνόμενη προς τους κατοίκους , ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο της Κοινότητας Δωροθέας Αγάθης .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου