Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Εξιχνίαση απόπειρας κλοπής το το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για διευκόλυνση εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς 
Αποτέλεσμα εικόνας για Εξιχνίαση απόπειρας κλοπής το το Αστυνομικό Τμήμα ΣκύδραςΣυνελήφθη χθες (18 Μαΐου 2019) τα ξημερώματα, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 52χρονος αλλοδαπός καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει
δύο αλλοδαπές ηλικίας 59 και 60 ετών, οι οποίες στερούνταν των νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, διευκολύνοντας την έξοδό τους από τη χώρα. Η 60χρονη κατά τον έλεγχο επέδειξε διαβατήριο με διαφορετικά στοιχεία, το οποίο κατασχέθηκε. Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα με στοιχεία διαφορετικών ατόμων που κατείχε παράνομα. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε για την μεταφορά τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις 
· Συνελήφθη χθες (18 Μαΐου 2019) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 38χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. 
· Συνελήφθη χθες (18 Μαΐου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 55χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για φοροδιαφυγή.
Εξιχνίαση  απόπειρας κλοπής 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 19 και 23 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το απόγευμα της 24ης Απριλίου 2019, σε περιοχή της Πέλλας, αποπειράθηκαν ν’ αφαιρέσουν από κατάστημα προϊόντα συνολικής αξίας 500 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον υπεύθυνο του καταστήματος και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου