Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Διονύσης Σταμενίτης: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να πετύχουμε»


 Αγιασμό στο πολιτικό του γραφείο στην Αριδαία πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.
Ο Διονύσης Σταμενίτης ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και βρέθηκε χθες στο πολιτικό του γραφείο.
 Όπως τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος Βουλευτής: «βρισκόμαστε δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και πρέπει η προσπάθεια μας για μια αυτοδύναμη Ελλάδα και μια ισχυρή Πέλλα να ενταθεί και να μεταφραστεί σε αποτέλεσμα νίκης τη μεθεπόμενη Κυριακή
. Οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσαν αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και στην κοινωνία πρέπει να αποδοκιμαστούν και να ηττηθούν στην κάλπη». 

Ο υποψήφιος Βουλευτής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κατάπτυστη, όπως την χαρακτήρισε, συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι η αυριανή κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας θα εργαστεί σκληρά για να αμβλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει για τη χώρα.
Κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Διονύσης Σταμενίτης στάθηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Αλμωπίας και στα πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή, σημειώνοντας ότι μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και πολλή δουλειά μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να πετύχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου