Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Συνεχίζεται στο δυτικό τμήμα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας



Αποτέλεσμα εικόνας για διανομή τροφίμωνΣυνεχίζεται στο δυτικό τμήμα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής και, συγκεκριμένα, με τους Δήμους
Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Βόλβης, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου, Λαγκαδά, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Χαλκηδόνος, Ωραιοκάστρου, με την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.
Για τους ωφελούμενους του δυτικού τμήματος της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, η διανομή τροφίμων ξεκίνησε από τις 22 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν ξηρά τρόφιμα και, ειδικότερα, γάλα μακράς διάρκειας, ρύζι, μακαρόνια, σούπα μινεστρόνε, μαρμελάδα, κοτόσουπα, κορν φλέικς, ελαιόλαδο, αλεύρι και ζάχαρη λευκή κρυσταλλική.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου  Αμπελοκήπων - Μενεμένης, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.
Σημείο διανομήςΈλλης Αλεξίου 6, Μενεμένη.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου Βόλβης, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019Σημείο διανομής: Αρβανιτοχωρίου 8, Σταυρός.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου Δέλτα, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου.
Σημείο διανομής: Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ελευθερίου Βενιζέλου, Σίνδος.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου έως την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019. 
Σημείο διανομής: Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, οδός Μαβίλη και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου Λαγκαδά, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στα εξής σημεία διανομής:
        Λουτρά Λαγκαδά
Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στα Λουτρά Λαγκαδά.
        Βερτίσκος
Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Όσσας.
        Άσσηρος
Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κτίριο ΚΑΠΗ, Άσσυρος.
        Λαχανάς
Τρίτη 18 Ιουνίου στο Δημοτικό κτίριο στην Ξυλόπολη Κτίριο δομής «Βοήθεια στο Σπίτι»
        Δημοτική Ενότητα Σοχού
Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Σοχού (Δημοτικό Κατάστημα) στο Σοχό.
        Δημοτική Ενότητα Κορώνειας
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Κορώνειας στη Γερακαρού.
        Δημοτική Ενότητα Καλινδοίων
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Καλινδοίων στο Ζαγκλιβέρι.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου  Νεάπολης – Συκεών, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων από την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 έως την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019.
Σημείο διανομής: Ελλησπόντου 15, Δαρδανελίων 2, στα Πεύκα του Δήμου Νεάπολης Συκεών.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου  Παύλου Μελά, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων από την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.
Σημείο διανομής: Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων, Καραολή & Δημητρίου 3, Σταυρούπολης.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου  Χαλκηδόνος, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στα εξής σημεία διανομής:
        ΔΕΥΑΧ Αγίου Αθανασίου
Πέμπτη 14 Ιουνίου 2019 και Παρασκευή 15 Ιουνίου 2019 στην Υπηρεσία Ύδρευσης Αγίου Αθανασίου.
        ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας
Πέμπτη 14 Ιουνίου 2019 και Παρασκευή 15 Ιουνίου 2019 στο ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας.
        ΚΑΠΗ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Πέμπτη 14 Ιουνίου 2019 και Παρασκευή 15 Ιουνίου 2019 στο ΚΑΠΗ Κουφαλίων.

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου   Ωραιoκάστρου, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή  ξηρών προϊόντων την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.
Σημείο διανομής: Λεωφόρου Θεσσαλονίκης-Ωραικάστρου 115.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΝΗΣ
Για τους ωφελούμενους της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019.
Σημείο διανομής: Παύλου Μελά 12, Λαγκαδάς.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ  ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
Για τους ωφελούμενους της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.
Σημείο διανομής: επί της οδού Λαγκαδά 55, Κοινωνικό Παντοπωλείο «Η αγάπη».

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει 8,2 κιλά από τα παρακάτω ξηρά προϊόντα για κάθε μέλος της οικογένειας:

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
Τεμάχια
1
Βάρος
0,5kg
ΡΥΖΙ
Τεμάχια
1
Βάρος
0,5kg
ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Τεμάχια
1
Βάρος
1kg
ΚΟΡΝ ΦΛΕΪΚΣ
Τεμάχια
1
Βάρος
1kg
ΑΛΕΥΡΙ
Τεμάχια
1
Βάρος
1kg
ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ
Τεμάχια
1
Βάρος
1kg
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
Τεμάχια
1
Βάρος
0,45kg
ΣΟΥΠΑ ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ
Τεμάχια
1
Βάρος
0,75kg
ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Τεμάχια
1
Βάρος
1kg
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Τεμάχια
1
Βάρος
1LT

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ (επίσημο έγγραφο), την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.
Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
Όλοι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με SMS και με ηχητικό μήνυμα για την ημερομηνία, το σημείο διανομής, αλλά και τις ώρες που θα μπορούν να παραλάβουν τα τρόφιμα τους.
Επισημαίνεται ότι, λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως για τις πολυμελείς οικογένειες), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου