Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Γιάννης Τσεπκεντζής : Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, κουστούμι και υπαίθριες δραστηριότητεςΑγαπητοί  συνδημότες και συνδημότισσες
   Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών στην προσπάθειά μας να διεκδικήσουμε τον δήμο της Έδεσσας για να φέρουμε την αλλαγή στον τόπο, στα πρόσωπα και στην νοοτροπία του , στην προσπάθεια μας να φέρουμε καθαρότητα, διαφάνεια και εξωστρέφεια.
   Ευχαριστούμε όλους τους φίλους στην πόλη και στα χωριά μας που επένδυσαν χρόνο, κόπο και κυρίως συναίσθημα ώστε να δημιουργηθεί αυτή η νέα δημοτική κίνηση.
   Ευχαριστούμε
αρκετούς παλαιούς ανθρώπους της αυτοδιοίκησης οι οποίοι πίστεψαν σε αυτή την κίνηση των νέων ανθρώπων επιβεβαιώνοντας την διαχρονική ανιδιοτελή  προσφορά τους στον τόπο μας.
   Η βοήθεια όλων σας συνετέλεσε στη δημιουργία αυτής της νέας ισχυρής ομάδας μέσα από την οποία θα αναδειχτούν  νέα πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και την πρόοδο της περιοχής μας!
  Η όλη προεκλογική περίοδος μέχρι και την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση μας αφήνει μια γλυκόπικρη επίγευση.
   Γλυκιά διότι μια ομάδα λίγων μηνών κατάφερε να προκαλέσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου, να συμπλεύσει, να παλέψει και να ονειρευτεί μαζί του. Άνθρωποι με διαφορετικές αντιλήψεις και προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους σύναψαν δυνατούς ανθρώπινους  δεσμούς  και αναδιαμόρφωσαν προτάσεις  μοναδικό σκοπό το κοινό μας μέλλον και το καλό του τόπου μας.
  Πικρή διότι δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα συμμετέχουμε σε έναν τόσο χαμηλής ποιότητας προεκλογικό αγώνα. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα στηνόταν ένας τόσο οργανωμένος μηχανισμός λάσπης και παραπληροφόρησης που δεν θα σεβόταν ούτε οικογένειες, ούτε επαγγελματικές αλλά ούτε και κοινωνικές διαδρομές. Δυστυχώς σε αυτό έχει ευθύνη σύσσωμη η ομάδα του κ Γιάννου
   Εμείς από την πλευρά μας δεν εκφοβίσαμε και δεν απειλήσαμε.
   Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις τρέχουσες ανάγκες ευάλωτων ομάδων και  δεν επενδύσαμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας για εργασία.
    Δεν συμβάλαμε στο άρρωστο κλίμα που διαμορφώθηκε και το οποίο κάρπισε δυστυχώς ακόμα και σε 17χρονους νέους, έχοντας συναίσθηση ότι αυτό θα το βρεί μπροστά της η κοινωνία μας διαιωνίζοντας τις παθογένειες του τόπου.
    Δεν κομματικοποιήσαμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν υποσχεθήκαμε ανέφικτους στόχους, για να μην απομακρύνουμε περισσότερο τους πολίτες από την αυτοδιοίκηση κλονίζοντας την εμπιστοσύνη τους προς αυτές.
Η Κοινωνία σε Κίνηση είναι εδώ
   Έμεινε πιστή στη διακήρυξη της δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό ανθρώπινο δυναμικό που έχει τη δυνατότητα να εκφράσει το σύνολο της κοινωνίας μας.
   Έμεινε πιστή στις αρχές και τις αξίες της  δικαιώνοντας τους ψηφοφόρους της για την επιλογή τους.
    Η κοινωνία σε κίνηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες συνδημοτών μας ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται.
   Το αποτέλεσμα των εκλογών μας τοποθέτησε στην αντιπολίτευση του δήμου. Το ρόλο αυτόν θα τον υπηρετήσουμε με συνέπεια και σοβαρότητα καταθέτοντας προτάσεις, ασκώντας πραγματικό έλεγχο και εποικοδομητική κριτική.
   Η πόλη και τα χωριά μας θα έχουν από εδώ και έπειτα μια δυναμική φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου