Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Σάλο: 19χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό από 12 άτομα

Σάλος στην Κύπρο: 19χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό από 12 άτομα
Σοκ προκαλεί η καταγγελία 19χρονης Βρετανίδας για ομαδικό βιασμό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο. Για την υπόθεση συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης (17/07) δώδεκα Ισραηλινοί τουρίστες.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δύο από τους υπόπτους παραδέχθηκαν προφορικά ότι ήρθαν σε συνουσία με την κοπέλα. Δημοσίευμα της ισραηλινής «Jerusalem Post», ωστόσο, αναφέρει ότι τρεις εξ αυτών παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με την 19χρονη, με τους υπόλοιπους να αρνούνται κάθε κατηγορία.Στην κατάθεσή της η 19χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι μετά από έξοδο σε νυχτερινό κέντρο της πόλης μετέβη με συγκεκριμένο άτομο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο τελευταίος. Μετά τη συνάντηση μαζί του, και ενώ συνευρίσκονταν ερωτικά, εμφανίστηκαν οι άλλοι 11 ύποπτοι, κάποιοι από τους οποίους καταγγέλλονται ότι ασέλγησαν εις βάρος της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 19χρονη βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές, ωστόσο βρήκε εργασία στην Αγία Νάπα και εργαζόταν, ενώ φέρεται να διατηρούσε δεσμό με ένα από τους υπόπτους.
Συγκεκριμένα, η 19χρονη Βρετανίδα κατέθεσε ότι κάποιοι γελούσαν, άλλοι βιντεοσκοπούσαν και κάποιοι τη βίασαν. Στις πρώτες εξηγήσεις που έδωσαν οι Ισραηλινοί φέρονται να αλληλοεπιρρίπτουν τις ευθύνες για τη βία εις βάρος της κοπέλας.
Οι 12 ύποπτοι και η 19χρονη εξετάστηκαν από ιατροδικαστή και σύμφωνα με την Αστυνομία δεν βρέθηκε οτιδήποτε ουσιαστικό στα σώματα τους.
Περισσότερα στοιχεία αναμένονται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. Επίσης, η Αστυνομία έλαβε βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τόσο από το ξενοδοχείο όσο και από γειτονικά καταστήματα και κτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου