Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Σμίας Χρήστος :Υποδεχθήκαμε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών την έλευση του αξονικού τομογράφου

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητεςΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Αγαπητοί φίλοι 

Ξεχωριστή είναι σήμερα η χαρά μου που υποδεχθήκαμε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών την έλευση του αξονικού τομογράφου. Για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας που αποδείχθηκε εξαιρετικά σύνθετη και χρονοβόρα
πολύ άνθρωποι προσπάθησαν για δύο χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της διοίκησης στους εργαζόμενους στις Διοικητικές, οικονομικές ,τεχνικές υπηρεσίες καθώς και στο τμήμα προμηθειών για την ακούραστη δουλειά τους που βοήθησε ένα τεράστιο project να υλοποιηθεί στα πλαίσια διασυνοριακου προγράμματος με την ονομασία Interreg όπου αφορουσε όχι μονο το Νοσοκομείο μας αλλα και τέσσερις ακόμη δομές υγείας συνολικού κόστους 1100000 €. Ακόμη να ευχαριστήσω την διαχειριστική αρχή του προγράμματος στη Θεσσαλονίκη. Τη ηγεσία της 3ης Υγειονομικής περιφέρειας για την επιλογή του Νοσοκομείου μας σαν κεντρικού διεκπεραίωση του προγράμματος καθώς και τα Υπουργεία Υγείας και Ανάπτυξης για την βοήθεια στην ολοκλήρωση και την χρηματοδότηση μέσω ΠΔΕ της απαιτούμενης συμβολής του Ελληνικού Δημοσίου. 

Και να μη ξεχάσω ακόμη την ολοκλήρωση της διαδικασίας με την προμήθεια των συστοιχιών παραγωγής Οξυγόνου που θα είναι σύντομα στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου