Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πολύ καλό και ενωτικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μελών και φίλων της Ενωτικής Δράσης μετά τις εκλογές. Η συνάντηση έγινε στις 2/7/2019 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Έδεσσα. Αποφασίστηκαν και ψηφίστηκαν σε αυτήν μια σειρά από θέματα που έχουν να κάνουν με την οργανωτική δομή της παράταξης για τα επόμενα
χρόνια έως το 2023 που θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η δημιουργία και η στελέχωση επιτροπών για θέματα που αφορούν τον Δήμο στους ακόλουθους τομείς:
1. Παιδεία - Aθλητισμός
2. Τουρισμός - Ανάπτυξη
3. Ανοιχτή πόλη – Καθημερινότητα
4. Κοινωνική πολιτική - Υγεία
5. Πολιτισμός
6. Διοικητικά
7. Αγροτικά
Επίσης ορίστηκαν τα μέλη της επικοινωνιακής ομάδας της παράταξης καθώς και της ομάδας παρακολούθησης των κοινωνικών δρώμενων του Δήμου.
Η Ενωτική Δράση θα παραμείνει ενεργή σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας μέχρι τις επόμενες εκλογές, σε πείσμα κάποιων οι οποίοι είχαν προβλέψει και προαναγγείλει την διάλυσή της. Σκοπός μας είναι η στενή παρακολούθηση των μικρών και μεγάλων αναγκών της κοινωνίας. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτής της δημοτικής παράταξης από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της και όχι η απλή συμμετοχή στις εκλογές όπως μας έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα οι συστημικές δημοτικές παρατάξεις. Με λίγα λόγια εμείς δεν θυμόμαστε τους συμπολίτες μας κάθε 4 χρόνια αλλά είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους συνέχεια, καταγράφοντας και αναδεικνύοντας τα δίκαια αιτήματά τους. Έτσι δημιουργούμε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ τις κατάλληλες ενδοπαραταξιακές υποδομές οι οποίες θα είναι σε άμεση επαφή με την κοινωνία και θα λειτουργούν συνδετικά με τους 7
εκλεγμένους μας δημοτικούς συμβούλους ώστε τα δίκαια αυτά αιτήματα των πολιτών να μεταφέρονται στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σύντομα θα δημοσιοποιηθούν και τα ονόματα των μελών της Ενωτικής Δράσης που θα στελεχώσουν τις επιτροπές ανά τομέα, ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας σε ποιους μπορούν να απευθύνονται. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσπάθειά μας αυτή θα τους βρει αρωγούς ώστε με την βοήθειά τους να μπορέσουμε να πάμε τον τόπο μας ακόμα ένα σκαλοπάτι ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου