Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Στον αέρα η συναυλία ΜΑΖΩΝΑΚΗ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για στρουθοκαμηλος Αποτέλεσμα εικόνας για ÏƒÏ„ÏÎ¿Ï…Î¸Î¿ÎºÎ±Î¼Î·Î»Î¿Ï‚Η προχειρότητα ή σκοπιμότητα με την οποία αντιμετωπίσθηκε,  η συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στο γήπεδο του Αλμωπού ,δεν υπάρχει άλλο προηγούμενο .
Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας ,για άλλη μια φορά εκτέθηκαν οι πρακτικές και συμπεριφορές του Δημήτρη Μπίνου .
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου ,που όπως προέκυψε από τα όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης
,  χωρίς την έγκριση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Νέων , σε συνεργασία με το Δημήτρη Μπίνο ,αποφάσισαν από κοινού ,την υλοποίηση της συναυλίας με τον εν λόγω τραγουδιστή , χωρίς να έχουν την άδεια από την διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας και του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας .
Απών ο Πρόεδρος του συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου , παρόντες τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας ,δήλωσαν οι πρώτοι ,ότι διαφωνούν με την απόφαση του Προέδρου του Συλλόγου τους , καθώς ήταν προσωπική επιλογή και όχι του διοικητικού συμβουλίου .
Μάλιστα τόνισαν ότι τον αναζητούν ,για να συζητήσουν την κατάσταση και δεν απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις τους .
Η διοίκηση του Αλμωπού ,δήλωσε ότι δεν έχει αντίρρηση για την υλοποίηση της συναυλίας ,πλην όμως θα πρέπει κάποιος να αναλάβει τις ευθύνες και το κόστος των ζημιών που τυχόν θα προκληθούν .
Τέλος ο νεοεκλεγείς  Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης , πρότεινε η συναυλία να υλοποιηθεί στο στάδιο του Εξαπλατάνου ,μιας και δεν συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα και ο χώρος είναι διαθέσιμος .
Ο Δημήτρης Μπίνος πρότεινε να γίνει η συναυλία στο χώρο των Λουτρών , αποποιούμενος κάθε συμμετοχή του στα όσα έγιναν ,το προηγούμενο διάστημα σε ότι αφορά την συναυλία .
Τα ερωτήματα  λοιπόν που προκύπτουν    είναι , μόνος του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου αποφάσισε την υλοποίηση της συναυλίας Μαζωνάκη ;
Ποιος κάνει για άλλη μια φορά την στρουθοκάμηλο ;
Να τονίσουμε ότι τα εισιτήρια και οι αφίσες , έχουν τυπωθεί .
Τα μέλη του συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου ,αρνούνται με δήλωσή τους προς το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας , ότι έχουν εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νέων να προβεί στην πραγματοποίηση της συναυλίας και δεν μπορούν να φορτωθούν σαν σύλλογος τέτοιο κόστος .
Αναζητείται ο υπεύθυνος της εταιρίας που θα κάνει την συναυλία ,με τον οποίο θα συζητηθεί το θέμα που προέκυψε κι αν τελικά θα γίνει και σε ποιο χώρο .

2 σχόλια:

  1. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ...ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ..ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti na lene arage oi dio stouthokamiloi ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή