Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Συλλήψεις για κλοπή

Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλήψεις για κλοπήΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συλλήψεις για κλοπή · Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, ανήλικος ημεδαπός, διότι νωρίτερα το απόγευμα αφαίρεσε από το ταμείο καταστήματος το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ. Σε βάρος της 40χρονης μητέρας του ανήλικου, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση
εποπτείας ανηλίκου. · Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 40χρονος ημεδαπός, καθώς εντοπίστηκε να αφαιρεί χάλκινους σωλήνες από επιχείρηση σε περιοχή του Κιλκίς. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (μαχαίρι, κόφτης μετάλλων, κόφτης καλωδίων κ.α.).
Εξιχνίαση κλοπής Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης ημεδαπής και 16χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 22 Ιουνίου 2019 διέρρηξαν οικία 53χρονου στις Σέρρες και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Τροχαίο
δυστύχημα Χθες (6 Ιουλίου 2019) και ώρα 16.30 περίπου, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ζευγολατιού – Τριάδας Σερρών, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου