Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ Με εμπειρία και γνώση, για ακόμη πιο δυνατή τη φωνή της Πέλλας στη Βουλή


Φίλες και Φίλοι,
Σε λίγες ώρες μπροστά στην κάλπη, καλείστε να επιλέξετε την Κυβέρνηση και τους εκπροσώπους που θεωρείτε ως καταλληλότερους να υπηρετήσουν τα συμφέροντα της Πατρίδας και του Τόπου μας.
Στη σύντομη προεκλογική περίοδο, έδωσα τη μάχη όπως εγώ πάντα θεωρούσα και θεωρώ ότι πρέπει να δίνεται: Με έντιμο αγώνα, σε χαμηλούς τόνους, χωρίς πρόκληση στο κοινό αίσθημα. Με ουσιαστικό πολιτικό λόγο, με εφικτές προτάσεις για την επόμενη μέρα, και με μοναδική ¨σπατάλη¨ και ¨πολυτέλεια¨ μια λιτή επιστολή στην αρχή της προεκλογικής περιόδου.
Μοναδικό μου στήριγμα είναι η εμπιστοσύνη και η ψήφος σας. Διότι υπήρξα απέναντί σας συνεπής και ειλικρινής. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω οικονομικούς παράγοντες να με στηρίζουν. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα
για προσωπικό ή οικογενειακό όφελος. Όλα αυτά τα χρόνια, από οποιαδήποτε θέση κι΄ αν με αξιώσατε να υπηρετήσω, εργάστηκα σκληρά, ακαταπόνητα, με αποκλειστικό γνώμονα και στόχο το συμφέρον του Νομού μας.
Η εμπειρία και η γνώση που απέκτησα αποτελούν και την εγγύηση για τη συνέχεια με τη νέα Κυβέρνηση. Γνωρίζετε το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα μου στην πολιτική μου διαδρομή. Γνωρίζετε ότι ξέρω να λέω το μεγάλο «όχι» για οτιδήποτε κρίνω ότι είναι σε βάρος της Πατρίδας, αλλά και το μεγάλο «ναι» για ό,τι βελτιώνει τη ζωή των συμπατριωτών μου.
Αγωνιστή με γνωρίσατε. Αγωνιστής παραμένω.
Όσο μεγαλύτερη δύναμη μου δώσει η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας, τόσο δυνατότερη θα είναι και η ¨φωνή¨ του Τόπου μας στη Βουλή και στη νέα Κυβέρνηση.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου