Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Παπαδάκη Γ. Κυριακή

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κοντινό πλάνο και υπαίθριες δραστηριότητεςΤο αποτέλεσμα του εκλογικού αγώνα, έχει μόνο έναν νικητή. Και αυτός είναι ο λαός, ανεξαρτήτως σειράς κατάταξης των πολιτικών κομμάτων. Το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙ.ΝΑΛ)δυναμώνει μέρα με τη μέρα και επιβεβαιώνει τον αρχικό του στόχο, που ήταν να καταστεί ο τρίτος ισχυρός πόλος, στις εξελίξεις που πάνε να διαμορφώσουν ένα νέο πολιτικό σκηνικό στη χώρα. Αυτή η δυνατή φωνή, θα παραμείνει ισχυρή και ανεξάρτητη, έτσι όπως τη θέλει ο κόσμος
Μέσα από την τιμητική πρόταση που έλαβα από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ να είμαι υποψήφια βουλευτής στον Νομό Πέλλας προσπάθησα να αναδείξω τα πλεονεκτήματα του προγραμματικού μας λόγου και να παρουσιάσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απόψεις μας για την Ελλάδα του Μέλλοντος.
Παράλληλα, έθεσα και τους προβληματισμούς της επόμενης μέρας, αλλά και τις προτάσεις που μπορούν να μας βγάλουν από τα αδιέξοδα, για τον νομό μας. Οι διεκδικήσεις δεν σταματούν συνεχίζονται αδιάκοπα μέχρι την επίτευξη των στόχων για το καλό του νομού μας.
Η πρώτη μου συμμετοχή στις εθνικές εκλογές, πλούτισε τις εμπειρίες μου και ταυτόχρονα μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωριστώ και να επικοινωνήσω με ακόμα περισσότερο κόσμο! Αυτά, όμως, ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν. 
Όπως είχα πει και προεκλογικά η Κική Παπαδάκη, θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα. Μαζί με τον κόσμο, κοντά στην καθημερινότητα και θα προσπαθεί για το καλύτερο. Η συμμετοχή μου με δυνάμωσε και η συνέχεια εύχομαι να με δικαιώσει σε πολλά πράγματα.
Ευχαριστώ ειλικρινά όλους και όλες που με εμπιστεύθηκαν. Είμαι κοντά σας και με την ιδιότητα του ανθρώπου της καθημερινότητας. Θα δώσουμε μαζί τις μάχες και να είστε σίγουροι θα τις κερδίσουμε.

Μετά τιμής
Κική Παπαδάκη
ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ
Πέλλας

1 σχόλιο: