Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Πάνος Ζαρογουλίδης : ΄΄ Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ΄΄

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνο Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Πάνος Ζαρογουλίδη υποψ. βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Πέλλας 
΄΄ Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται  ΄΄
Με αυτή τη λαϊκή  ρύση εμμέσως πλην σαφώς ,απαντά στους φαντασιόπληκτος του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Ζαρογουλίδης του ΚΙΝΑΛ Πέλλας  , σε όσους  ονειρεύονται την διάλυση του Κινήματος Αλλαγής και την προσάρτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ .
Διαβάστε την ανάρτηση του Πάνου Ζαρογουλίδη
:
Υπάρχει μακρύς δρόμος ανάμεσα στην τυχοδιωκτική διαχείριση της ευκαιρίας και την λαϊκή νομή για την αντιπροσώπευση του προοδευτικού κόσμου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσο η σοσιαλδημοκρατία επικαιροποιείται από το δυναμικό status των ημερών μας, λαμβάνοντας υπόψιν δημογραφικές & τεχνολογικές παραμέτρους που θα βρεθούν στο διάβα της κοινωνίας δεν είναι δυνατόν η κεντρο-αριστερά να περιορίζεται απλά στην επιδοματική πολιτική και την οριζόντια κοινωνική αναδιανομή ως μέσο άμβλυνσης των ανισοτήτων.

Το κοντινό παρελθόν μας, ανέδειξε ότι το βασικό αίτιο της οικονομικής κρίσης ήταν η μειονεκτική θέση στην ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων μέσα στο διεθνές περιβάλλον. 
Η επέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στον πυρήνα της κρίσης ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση αφού μεταξύ άλλων μασκαρεύοντας την ασφαλιστική φορολόγηση σε μεταρρυθμιστικό μέτρο αυξάνοντας την άμεση φορολογία (προκαταβολή) και αδυνατώντας να μεταλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας απέτυχε να επανεκκινήσει πραγματικά τη Ελληνική Οικονομία και οδήγησε στον καιάδα χιλιάδες επιχειρήσεις δημιουργώντας τελικά ένα ακόμα πιο αντίξοο επιχειρηματικό περιβάλλον για όλους .
Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα έχει όραμα την ουσιαστική ανασυγκρότηση του χώρου και της χώρας ενώ με συνέπεια, σταθερότητα, εμπειρία & μελέτη του παρελθόντος μπορεί να εγγυηθεί ουσιαστική δημιουργική αντιπολίτευση και όχι άκαρπη λαϊκίστικη δημαγωγία και αυτό θα φανεί στην πορεία με πράξεις.
Αυτά προς διευκόλυνση όλων όσων έχουν προεξοφλήσει την συνέχεια στον χώρο μας

1 σχόλιο:

  1. Πεινασμένο είναι το ΣΥΡΙΖΑ??????? Ρίξε μια ματιά στο ποσοστό σας δες και του ΣΥΡΙΖΑ και σαν έξυπνος άνθρωπος που ασχολήθηκε με τις εκλογές δες όπου οι δικοι σας από τα παράθυρα πηδάνε να έρθουν στο ΣΥΡΙΖΑ και δε τους νοιάζει αν τους διαγράφει η φωφη και αφού ξανασκεφτείς καλά καλά να προβεις σε δηλώσεις μην βιάζεσαι εκτειθεσαι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή