Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Ορίστηκε ο Πρόεδρος της Λουτρά Α.Ε. και ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Μετά τον  Αλέξη Τσίπρα  την σκιώδη Κυβέρνηση και των ορισμό των νέων υπουργών της Κυβέρνησης της Σκιάς ,ακολούθησε τον ίδιο δρόμο ο Δημήτρης Μπίνος  ορίζοντας τον εαυτό του Σκιώδη Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Αλμωπίας και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ τον Γεωργίου Χρήστο .
Βέβαια αυτό επιβεβαιώνεται και από την προεκλογική ανακοίνωση του Δημήτρη Μπίνου 
΄΄Ενωμένοι σύριζα για την Αλμωπία της Καρδιάς  μας ΄΄ .


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Την Κυριακή ψηφίζουμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας για την επόμενη τετραετία. Τον Δήμαρχο που θα διαχειριστεί με μεγάλη προσπάθεια την ιδιαίτερη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου οι 27 έδρες είναι ισόρροπα μοιρασμένες και δεν υπάρχει αυτοδυναμία. Ταυτόχρονα θα χαράξει την αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου συμβάλλοντας με την προσωπικότητά του στη σύνθεση όλων των δυνάμεων και των τάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους μας. Μήνυμα συνεργασίας ,για να μπορεί να διοικηθεί ο τόπος μας. Ο νέος νόμος στην αυτοδιοίκηση δημιουργεί νέα δεδομένα, μια άλλη πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα όπου η διάθεση για προσφορά πηγαίνει «χέρι με χέρι» με τη διάθεση και την ικανότητα για συνεργασία.

Οι συμπολίτες μας πρέπει να διαλέξουν Δήμαρχο, που να μην διέπεται από αλαζονεία, ρεβανσισμό και στείρα πικρία αλλά να μπορεί να συνεργάζεται , να εμπνέει και να ενώνει. Πρέπει να πάμε μπροστά στην επόμενη μέρα, να ενώσουμε δυνάμεις απέναντι στα πολλά και πολλές φορές δύσκολα προβλήματα.

Ο συνδυασμός μας «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», κατά την τρέχουσα πενταετία εφάρμοσε ως Δημοτική Αρχή την πολιτική της, βελτιώνοντας μέσα από αυτή την καθημερινότητα των πολιτών μας, αλλά και προεκλογικά κατέθεσε με σεβασμό και αγάπη για τον πολίτη την πρότασή της με πρόγραμμα ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς δράσης.

Είμαστε εδώ μέχρι την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής στις 1/9/2019, να ολοκληρώσουμε το έργο μας, συμβάλλοντας στην ομαλή μετάβαση στη νέα πραγματικότητα.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον κόσμο και τους συνεργάτες μου. Είμαστε εδώ με ξεκάθαρους όρους, να υπηρετήσουμε τον πολίτη της Αλμωπίας στην εποχή του «Κλεισθένη» και να δώσουμε λύση στα αδιέξοδα, που δημιουργούνται στην εφαρμογή της απλής αναλογικής, για τα οποία είχαμε μιλήσει και αντιδράσει μέσα στα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να συμβάλλουμε στη βελτίωση των δεδομένων της καθημερινότητας του πολίτη.

Πάμε λοιπόν μπροστά, με γνώση και εμπειρία, ενώνοντας δυνάμεις για το αύριο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενωμένοι για την Αλμωπία της Καρδιάς μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου