Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Εξιχνιάσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής Σύλληψη για ναρκωτικά από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας

Σύλληψη για ναρκωτικά
 Συνελήφθη χθες (19 Ιουλίου 2019) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να καλλιεργεί στην οικία του 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 25 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε
μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
 Συνελήφθη χθες (19 Ιουλίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 70χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο κρότου και δέκα φυσίγγια κρότου των 9 χιλιοστών. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
Συλλήψεις για κλοπή
 Συνελήφθησαν χθες (19 Ιουλίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πιερίας, 42χρονη ημεδαπή και 41χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν από 69χρονη ημεδαπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης χρυσά κοσμήματα, συνολικής αξίας 500 ευρώ. Τα κοσμήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην παθούσα.
Εξιχνιάσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής 
 Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 7 Φεβρουαρίου του 2019 αφαίρεσε από περιοχή της Πέλλας ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του. · Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από έρευνα, το μεσημέρι της 17ης Ιουλίου 2019, δρώντας με συνεργούς του, διέρρηξε περίφραξη επιχείρησης σε περιοχή της Χαλκιδικής, απ’ όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικά εργαλεία και μπαταρίες με φορτιστή γεωργικού μηχανήματος, συνολικής αξίας 1.150 ευρώ, ενώ στη συνέχεια επιχείρησαν να διαρρήξουν επιχείρηση στην ίδια περιοχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Τροχαίο δυστύχημα
 Σήμερα (20 Ιουλίου 2019) και ώρα 12.00, στο 1ο χιλιόμετρο δημοτικής οδού Μακροχωρίου – Ειρηνούπολης Ημαθίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου οδηγού της δίκυκλης μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια

του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου