Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, 26χρονος

Κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης
 Σε συνέχεια του από 16 Αυγούστου 2019 δελτίου τύπου αναφορικά με την σύλληψη 63χρονου ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, από την συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εντοπίσθηκαν χθες (17 Αυγούστου 2019) επιπλέον 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,5 έως 5 μέτρων, που καλλιεργούσε ο 63χρονος σε αγροτική περιοχή της Πιερίας και τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής 
Συνελήφθη χθες (17 Αυγούστου 2019) το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 42χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα προσπάθησε να διαρρήξει ένα παγκάρι σε κοιμητήρια, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι που χρησιμοποίησε ως διαρρηκτικό εργαλείο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη σήμερα (18 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, 26χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ, για ζωοκλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου