Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΣΤΟ 5ο SUMMER CAMP ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α Σ ΕΔΕΣΣΑΣ


ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. TAEKWONDO ΕΔΕΣΣΑΣ
Στο 5ο summer cup του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας παραβρέθηκε η τετραμελής αποστολή του Α.Σ. Έδεσσας ενόψει της προετοιμασίας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν.


Συγκεκριμένα οι αθλητές μας Τοτλης Ιωάννης, Μαλιγκα Έλενα, Νετσου Σταυρούλα και η προπονήτρια Μπιροζη Αναστασία παραβρέθηκαν εκεί από τις 21 Ιουλίου και προπονήθηκαν εως τις 26 Ιουλίου αφήνοντας πίσω του άριστες εντυπώσεις.


Ήταν ένα ουσιαστικό αγωνιστικό εξαήμερο πάνω στο ολυμπιακό άθλημα του TAEKWONDO.

  Η συμμετοχή αθλητών και συλλόγων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ήταν αυξημένη κατά 30% της αντίστοιχης περσινής διοργάνωσης.

 Πολύ θετική εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι συμμετείχαν σύλλογοι από μακρινές πόλεις όπως η Ξάνθη, η Θεσσαλονίκη, η Έδεσσα, τα Τίρανα, τα Ιωάννινα και το Μετσοβο κ.λπ., όπως επίσης το ότι στο Camp συμμετείχαν πάρα πολύ καλοί αθλητές με πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά.....

 


 
Μέσα στους διακριθέντες αθλητές και ο αθλητής μας, Τοτλης Ιωάννης μέλος της εθνικής ομάδας συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων τον Οκτώβρη στην Ισπανία και η πανελλήνιονικης μας στις Νεάνιδες Μαλιγκα Έλενα.
       Η παρουσία καταξιωμένων δασκάλων στον χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και η παρουσία του Προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ TAEKWONDO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ και Ταμία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κυρίου Χρήστου ΜΑΝΩΛΗ, έδειξαν επιπλέον τον επίσημο χαρακτήρα της διοργάνωσης.
Δεν τελειωνει εκεί η προετοιμασία αφού δύο μέρες μετά ομάδα 40 ατόμων του Α.Σ. Έδεσσας αναχώρησε για το καλοκαιρινό camp του συλλόγου μας στην κατασκήνωση happy days. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις την ημέρα αλλά και πολύ διασκέδαση με ένα πρόγραμμα γεμάτο δραστηριότητες.
Την ομάδα και την επιμέλεια του προγράμματος ανέλαβαν οι προπονητές μας Μπιροζης Πέτρος  και Μπιροζη Σωτηρία.
Η προετοιμασία συνεχίζεται όλο τον Αύγουστο με πολλά Καμπ ενώ από 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε κανονικά οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου