Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Ελλάδα - Ουγγαρία 83-59

Ο αντίπαλος δεν ήταν πολύ ποιοτικός, όμως ο κόσμος γέμισε το κλειστό στα Δύο Αοράκια και είδε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην Εθνική Ελλάδας που είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ουγγαρία (83-59) στην πρώτη μέρα του Διεθνούς Τουρνουά Aegean στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ο Greek Freak ήταν ασταμάτητος, έφθειρε
τους αντιπάλους του, έβαλε τις βολές, δεν πάτησε υπερβολικά το γκάζι, υπήρχαν στιγμές που έμοιαζε να παίζει απέναντι σε... εφήβους, σίγουρα όμως δεν μπορούν να προκύψουν χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα από αυτόν τον αγώνα. Αγωνιστικό ρυθμό ήθελε να δώσει στους παίκτες του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και το έκανε, μία μέρα μετά από το... ανεπίσημο φιλικό με το Ιράν το οποίο η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εκ νέου το απόγευμα της Κυριακής (11/8 στις 19:15).
Εκτός αγώνα έμειναν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στη μέση, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Γιάννης Αθηναίου, ο Αντώνης Κόνιαρης κι ο Ντίνος Μήτογλου.Ο MVP
Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Μέγας! Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην Εθνική Ελλάδας, αποθεώθηκε στην παρουσίαση, έκανε θραύση στη διάρκεια της αναμέτρησης. Ήταν υπέροχα τα συναισθήματα όσων περίμεναν με ανυπομονησία να τον δουν ξανά με την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ήταν απλά η αρχή σε κάτι που όλοι ελπίζουμε ότι θα είναι πολύ μεγάλο, πολύ μεγαλύτερο από μια νίκη σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Όσο για το stat-line του; Είχε 19 πόντους από 9/10 βολές και 5/7 δίποντα, 8 ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα μπλοκ σε 22 λεπτά συμμετοχής, μαζί με ένα φοβερό μπλοκ στο πρώτο μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου