Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Συλλήψεις για ναρκωτικά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας

Συνελήφθησαν προχθές (6 Αυγούστου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 22 ετών και ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή τους και σε έρευνες σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσαν, εντοπίσθηκαν συνολικά: · ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 663,6 γραμμαρίων, · μία σιδερογροθιά, · μία ηλεκτρονική
ζυγαριά ακριβείας, · χρηματικό ποσό 360 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση κάνναβης και · 2 κινητά τηλέφωνα. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, την παραπάνω ποσότητα κάνναβης είχε εισάγει το προηγούμενο διάστημα ο 32χρονος, με σκοπό να την διαθέσει έναντι χρηματικής αμοιβής στα άλλα δύο άτομα.
Εξιχνίαση κλοπής Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονης ημεδαπής και 17χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 1 Αυγούστου 2019 στις Σέρρες, προσέγγισαν 81χρονη ημεδαπή και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.
Σύλληψη για
κλοπή Συνελήφθη χθες (7 Αυγούστου 2019) το απόγευμα στην Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα παραβίασε σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσε την μπαταρία του. Στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου