Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Μελίτα Χισκάκη : Λίστα με τα έργα που υλοποιήθηκαν με τα συγκεκριμένα χρήματα από την παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας


η εικόνα προφίλ της Melita Xiskaki, Η εικόνα ίσως περιέχει: την Melita Xiskaki, κοντινό πλάνοΦυσικά η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού είναι υποχρέωση του Δήμου, όπως επίσης και ο εξορθολογισμός και η καλή λειτουργία του υφιστάμενου. Φυσικά είναι δικαίωμα της εκάστοτε δημοτικής αρχής η επιλογή των προσώπων που παίρνουν τις αναθέσεις και για τις επιλογές αυτές κρίνονται.
Τα χρήματα που παρακρατούνται από την παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και επιστρέφουν στους Δήμους μέσω του αντίστοιχου διαχειριστή, που σήμερα είναι ο ΔΑΠΕΕΠ, δεν είναι δώρο στα χέρια των δημάρχων. Δίνονται για συγκεκριμένο λόγο: για περιβαλλοντικά έργα, για έργα ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. 
Τώρα μη μου πείτε ότι ο Δήμος μας δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους έργα!!!
Ο ηλεκτροφωτισμος είναι έργο υποδομής και δε θα αλλάξει χαρακτήρα γιατί τελειώνει η παρούσα δημοτική θητεία και θα "πρέπει" να τοποθετηθούν τα λεφτά που τόσων καιρό περίμεναν και φυσικά την ευθύνη να την πάρει η νέα δημοτική αρχή, που βάσει νομου, είναι υποχρεωμένη να καταθέσει εντός του πρώτου 3μηνου του 2020, λίστα με τα έργα που υλοποιήθηκαν με τα συγκεκριμένα χρήματα.
Για άλλη μια φορά ο Δήμος μας κάνει μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου