Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Σύλληψη για ναρκωτικά



Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη (13 Αυγούστου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 22χρονος αλλοδαπός, καθώς μέσα σε σακίδιο πλάτης που έφερε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 491 γραμμαρίων. 
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη 13 Αυγούστου 2019) το πρωί
στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 63χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών για υπεξαίρεση.
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής
 Συνελήφθη  (14 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα στην Βέροια, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 42χρονος ημεδαπός, καθώς εντοπίστηκε να έχει διαρρήξει κατάστημα ιδιοκτησίας 48χρονου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Απόπειρα κλοπής από ΑΤΜ
 Σήμερα (14 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, 2 άτομα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, προκάλεσαν έκρηξη σε μηχάνημα ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο σε πρόσοψη καταστήματος, χωρίς ωστόσο να έχει διαπιστωθεί αφαίρεση χρηματικού ποσού. Δράστες κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν στον αέρα και στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου των 9 χιλιοστών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου