Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Επίδειξη από μικρούς και μεγάλους αθλητες στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νεων Δήμου Έδεσσας


ΝEΑ ΤΟΥ Α Σ ΈΔΕΣΣΑΣ TAEKWONDO KICK BOXING


Την περασμένη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο φεστιβάλ νέων του δήμου Έδεσσας για 11η συνεχόμενη χρονιά.
Αποτέλεσμα εικόνας για φεστιβάλ νέων του δήμου Έδεσσας Ο Α.Σ. Έδεσσας έδωσε το παρών για άλλη μία χρονιά αποδεικνύοντας η πόλη μας έχει ενεργους νέους κάτι βέβαια που αποδεικνύει καθημερινά μέσα από το χώρο του αθλητισμού  και συγκεκριμένα των πολεμικών τεχνων, διαπλάθοντας υγιείς χαρακτήρες, δυναμικές προσωπικότητες,
παιδιά με αυτοπεποίθηση και υψηλούς στόχους.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου αυτή την εμφάνιση και τους προπονητές που ανέλαβαν την προετοιμασία της επίδειξης Μπιρόζη Πέτρο και Μπιρόζη Σωτηρία.
Το θέμα  του φετινού φεστιβάλ ήταν η Υγεία .
Την έναρξη έκανε ο πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Αντώνης Μπουρδανης, τον δήμο εκπροσώπησε ο Μουκας Σωτήριος.  Τα συγχαρητήρια αξίζουν στην εισηγητρια του θέματος "YΓIEINH : ΠPOAΠAITOYMENO THΣ YΓEIAΣ? EΛENH A. KAPANTΩNH , MSc , Mpm YΓIEINOΛOΓOΣ, ΔIEYΘYNTPIA ΔΔΥΚΜ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ για την σύντομη αλλά πολύ περιεκτική ομιλία της.
Ακολούθησε η καταπληκτική επίδειξη των μικρών αθλητών του ταεκβοντό έπειτα το τμήμα του kick boxing και στη συνέχεια οι μεγάλοι μαθητές του tae-kwon-do.
Ενώ το φεστιβάλ έκλεισε με την εμφάνιση του σύλλογο καρκινοπαθών που που πάντα δηλώνουν το παρόν ενωμένοι και δυνατοί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου