Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζεται στο δυτικό τμήμα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Αποτέλεσμα εικόνας για προγράμματος ΤΕΒΑΣυνεχίζεται στο δυτικό τμήμα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς
φορείς της περιοχής και, συγκεκριμένα, με τους Δήμους Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Βόλβης, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου, Λαγκαδά Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Χαλκηδόνος, Ωραιοκάστρου, Ιεράς Mητρόπολης Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης, Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως.
Για τους ωφελούμενους του δυτικού τμήματος της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, η διανομή τροφίμων ξεκίνησε από τις 22 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν νωπά τρόφιμα και ειδικότερα χοιρινό κρέας, βόειο κρέας, τυρί φέτα, τυρί ημίσκληρο, μπανάνες.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου  Αμπελοκήπων - Μενεμένης, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.
Σημείο διανομής: Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, οδός Βενιζέλου, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου Βόλβης, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019.
Σημείο διανομήςΑρβανιτοχωρίου 8, Σταυρός.


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου Δέλτα, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019Σημείο διανομήςΧρυσοστόμου Σμύρνης & Ελευθερίου Βενιζέλου, Σίνδος.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 έως την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019.
Σημείο διανομήςΚέντρο Κοινωνικής Στήριξης, οδός Μαβίλη και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου Λαγκαδά, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή  νωπών προϊόντων την από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στα εξής σημεία διανομής:
    • Λουτρά Λαγκαδά
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στα Λουτρά Λαγκαδά.

    • Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στα Λουτρά Λαγκαδά.

    • Δημοτική Ενότητα Ασσύρου
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στο Κτίριο ΚΑΠΗ, Άσσυρος.

    • Δημοτική Ενότητα Λαχανά
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στο Δημοτικό κτίριο στην Ξυλόπολη Κτίριο δομής ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’.

    • Δημοτική Ενότητα Σοχού
Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Σοχού (Δημοτικό Κατάστημα) στο Σοχό.

    • Δημοτική Ενότητα Κορώνειας
Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Κορώνειας στη Γερακαρού.

    • Δημοτική Ενότητα Καλινδοίων
Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Καλινδοίων στο Ζαγκλιβέρι.


ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου  Νεάπολης – Συκεών, στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων από την Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2019 έως την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019.
Σημείο διανομήςΕλλησπόντου 15, Δαρδανελίων 2, στα Πεύκα του Δήμου Νεάπολης Συκεών.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου  Παύλου Μελά, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2019 έως την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2019.
Σημείο διανομήςΓυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων, Καραολή & Δημητρίου 3, Σταυρούπολης.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου  Χαλκηδόνος, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή  νωπών προϊόντων την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019  στα εξής σημεία διανομής:
    • ΔΕΥΑΧ Αγίου Αθανασίου
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στην Υπηρεσία Ύδρευσης Αγίου Αθανασίου.
    • ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στο ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας.
    • ΚΑΠΗ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στο ΚΑΠΗ Κουφαλίων.

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Για τους ωφελούμενους του Δήμου   Ωραιoκάστρου, στο πλαίσιοτου Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019.
Σημείο διανομήςΛεωφόρου Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου 115.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΝΗΣ
Για τους ωφελούμενους της Ι.Μ. Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.
Σημείο διανομήςΑίθουσα Αγ. Κοσμά πλησίον του Ιερού Ι.Μ. Ναού Αγ. Παρασκευής.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ  ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
 Για τους ωφελούμενους της Ι.Μ. Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.
Σημείο διανομήςΕπί της οδού Λαγκαδά 55, Κοινωνικό Παντοπωλείο “Η ΑΓΑΠΗ”.
Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει 5 κιλά από τα παρακάτω νωπά προϊόντα για κάθε μέλος της οικογένειας:

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ
Τεμάχια
1
Βάρος
1kg
ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ
Τεμάχια
1
Βάρος
1kg
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
Τεμάχια
1
Βάρος
0,5kg
ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ
Τεμάχια
1
Βάρος
0,5kg
ΜΠΑΝΑΝΕΣ
Τεμάχια
2
Βάρος
2kg

          Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ (επίσημο έγγραφο), την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.
         Εάν η παραλαβή γίνει  από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
          Όλοι οι ωφελούμενοι  θα ενημερωθούν με SMS και με ηχητικό μήνυμα για την ημερομηνία, το σημείο διανομής αλλά και τις ώρες που θα μπορούν να παραλάβουν τα τρόφιμά τους.

*Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως για τις πολυμελείς οικογένειες), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου