Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Τι ώρα θα γίνει ο Αγιασμός - Όλα όσα αλλάζουν από φέτος

Αποτέλεσμα εικόνας για 3ο Δημοτικό Σχολείο ΑριδαίαςΤα... κεφάλια μέσα από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 - Το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει στα σχολεία όλη της χώρας, με τους μαθητές και τους γονείς να προετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά - Σε ετοιμότητα το υπουργείο Παιδείας για την ομαλή έναρξη των μαθημάτων.
Σύμφωνα με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα για την λειτουργία των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων το σχολικό έτος είναι η περίοδος που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την
31η Αυγούστου του επόμενου έτους.
Το διδακτικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 21η Ιουνίου του επόμενου έτους. Ο Αγιασμός στα σχολεία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου περίπου στις 09:00 το πρωί, με τις περισσότερες σχολικές μονάδες να δίνουν από την πρώτη μέρα τα βιβλία.
Οι χρονικές περίοδοι από 1 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου και από 15 μέχρι και 21 Ιουνίου μπορεί να αξιοποιούνται για την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, ενώ τα σχολεία για το σχολικό έτος 2019 – 2020, θα ανοίξουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου