Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Προκαλεί την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημήτρης Μπίνος !!!

Με δήλωσή του αναφέρει σύριζα : ΄΄ Είναι λυπηρό που το πρόσωπο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν χαίρει της εκτίμησης του συνόλου των μελών του ΄΄ .

ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"

Τον Μάρτιο του 2017 μια ομάδα ανθρώπων, που σήμερα αποτελεί τον

πυρήνα της Δημοτικής Αρχής, δημιούργησε τεχνιτή και συγκυριακή πλειοψηφία κατά την εκλογή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, θέτοντας σε κίνδυνο το θεσμό και δημιουργώντας για αρκετό χρονικό διάστημα προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου. Δεν σεβάστηκαν αποφάσεις που σήμερα προβάλουν και τιμούν. Μας οδήγησαν σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση Προέδρου, χωρίς να περιμένουν τις αποφάσεις των υπηρεσιών, που σήμερα επικαλούνται. Είχαμε εκλογή Προέδρου, την οποία αμφισβήτησαν και την οδήγησαν σε όλα τα επίπεδα ενστάσεων.

Αυτή λοιπόν η ομάδα, σήμερα μας μέμφεται και αγνοεί το παρελθόν της και τις πράξεις της. Την καλωσορίζουμε λοιπόν στη νομιμότητα και επιζητούμε να δείξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο δημόσιο διάλογο, χωρίς να ξεχνά το παρελθόν της.

Είναι λυπηρό που το πρόσωπο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν χαίρει της εκτίμησης του συνόλου των μελών του, σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο μας. Επιζητήθηκε η μετά βίας πλειοψηφία, έχοντας τη στήριξη μόνο του ήμισυ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν αποτελεί νομίζω λόγο πανηγύρεων το γεγονός αυτό.

2 σχόλια: