Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Η έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς είναι μια μέρα χαράς και προσδοκίας για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.
Εμάς τους μεγαλύτερους, μας φέρνει στο νου μνήμες της πρώιμης νιότης μας. Γλυκές αναμνήσεις από την εποχή της αθωότητας.
 Η φετινή έναρξη της σχολικής χρονιάς συμπίπτει και με τη δική μας πρώτη ως νέα δημοτική αρχή. Στο λίγο χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων μας, καταφέραμε να παραδώσουμε στη σχολική κοινότητα, ετοιμοπόλεμα όλα τα σχολεία του Δήμου μας και  αυτό με πολύ προσπάθεια από όλους μας και κυρίως από τους αφανείς εργαζόμενους στο Δήμο μας. Θέλω να ξέρετε ότι προτεραιότητά μας είναι η εξασφάλιση ενός ανθρώπινου περιβάλλοντος για όλα τα παιδιά. Τα σχολεία παραδοσιακά ήταν και πρέπει να συνεχίσουν να είναι κέντρα γνώσης, πολιτισμού και έμπνευσης για όλους μας.
Με τη βοήθεια του Θεού και την καλή θέληση των εκπαιδευτικών, είμαι σίγουρος ότι η φετινή σχολική χρονιά θα μας πάει ένα βήμα παραπάνω στην πρόοδο και στην ανταγωνιστικότητα  των παιδιών μας! Ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον της νέας γενιάς μας!
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, να βρουν μέσα στο σχολείο αυτό το κάτι που θα τα κάνει πάνω απ’ όλα χαρούμενα και όχι απλά μια στείρα γνώση!
Ως γονιός τριών παιδιών, καταλαβαίνω πώς χαίρονται αλλά και αγωνιούν οι γονείς για την εξέλιξη της φετινής χρονιάς . Εύχομαι και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά!
Καλή πρόοδο στα παιδιά!
Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς!
Σύνεση και δουλειά από όλους μας!
Καλή σχολική χρονιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου