Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Γιάννης Κουκουσέλης :Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Χιλής η Χρυσοπούλου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η αθλήτρια της Εθνικής μας Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Cadet kumite female +54 kgr κατα την χθεσινή δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καράτε 2019, που διοργανώνεται στο Σαντιάγκο της Χιλής.
Παράλληλα μέχρι τώρα επίσης, ο Καλογερόπουλος Χαράλαμπος στην κατηγορία Cadet kumite Μale -70 kgr, κατέλαβε την πέμπτη θέση, η Αντωνία Μωυσίδου και η Μαρία Παππά στο Kata κατέλαβαν την 7η και 9η θέση αντίστοιχα.
Η ΕΛΟΚ συγχαίρει τους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους αυτές και εύχεται καλή επιτυχία στους υπόλοιπους που μπαίνουν στον αγωνιστικό στίβο σήμερα και αύριο.
Πρίν την έναρξη των αγώνων, ο Εθνικός Προπονητής κος Γιαννης Κανέλης πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις και ανανέωσε το διεθνές δίπλωμα προπονητού που ήδη κατέχει.
Εν τω μεταξύ η Πρόεδρος της ΕΛΟΚ είναι σε συνεχή επαφή με το Πρόξενο μας στην Χιλή και το ΥΠΕΞ για την ασφάλεια της αποστολής μας, σε σχέση με τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο Σαντιάγκο. Το προξενείο μετά απο συννενόηση με το ΥΠΕΞ έχει διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του για την επιτήρηση της κατάστασης και της αποστολής μας. Η ΕΛΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ τον Κο Πρόξενο και το ΥΠΕΞ για τον επαγγελματικό τρόπο που αντιμετωπίζουν το θέμα ασφάλειας της αποστολής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου