Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Μάγδα Παπαδοπούλου : Οφείλουμε να αποδεικνύουμε και έμπρακτα το οτι είμαστε αντάξιοι απόγονοι Εκείνων

Η σημερινή ημέρα αποτελεί ιστορικό ορόσημο για τη Σκυδρα, αφού με την απελευθέρωση της πόλης έγινε ένα βήμα για τη νικηφόρα επανάκτηση εδαφών απο τους Τούρκους. 
Σε κλίμα ευφορίας και εθνικής ανάτασης ο ελληνικός στρατός προέλασε στην πόλη και έκτοτε η Σκυδρα πορεύτηκε και συμπορεύτηκε το δρόμο της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας και της εθνικής ενότητας. 
Η 17η Οκτώβρη σηματοδοτεί, λοιπόν, την παράδοση της κατοχής της πόλης στους Έλληνες και οι τιμητικές εκδηλώσεις είναι το ελάχιστο δυνατο χρέος της πολιτείας και του καθενός μας χωριστά στους ανθρωπους που θυσίασαν τη ζωή τους στο βωμό του Αγώνα. Οφείλουμε όμως να αποδεικνύουμε και έμπρακτα το οτι είμαστε αντάξιοι απογονοι Εκείνων

Ο τρόπος είναι ένας και απλός. 
Να θέτουμε όλοι καθημερινά με πείσμα και σύνεση τις δυνάμεις μας στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Κυριως δε, να γίνουμε το φωτεινό παράδειγμα ειλικρινούς συνεργασίας και σύμπνοιας με γνώμονα το κοινό καλό!

5 σχόλια:

  1. Η κυρια ποια ειναι?Ευχαριστουμε για τις συμβουλες της ομως ως τι μας προτρεπει για συνεργασια και συμπνοια?Ας συνεργαστει πρωτα με τον επικεφαλης της παραταξης της τον οποιο αυτη την στιγμη με την δημοσιευση της υποδαυλιζει και μετα συμβουλες για συνεργασια.Α.....ναι ειναι η κυρια που εκλεχτητε τελευταια στον συνδυασμο της.Ευχαριστω pozarnews .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΆΛΕΣΤΕ ...ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ..ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;

      Διαγραφή
    2. Χα χα ωραίο αστείο

      Διαγραφή
  2. ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΑΙ.....ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ.ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ 300 ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙΑ.ΠΑΡΚΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα θα σπασεις κανενα τακουνι ... εδω με 300 σταυρους και χεστηκατε ΚΑΙ φαντασου μονο ευχες ειπε το κοριτσι !!!ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή