Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Η μεγάλη συνεργασία του Φ.Ο. Αριδαίας με τους Unboxholics για τη δημιουργία δικτύου παροχής πρώτων βοηθειών σε άτομα που υφίστανται καρδιακή ανακοπή προχώρησε ένα ακόμα βήμα !!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Sakis Karpas, , τα οποία χαμογελούν, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου έγινε η παραλαβή δύο φορητών απινιδωτών, τους οποίους προσέφερε η Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών στο σύλλογο μας. 
Τους απινιδωτές παρέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρηση Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος και πρόκειται να τοποθετηθούν, ο πρώτος στο αστυνομικό τμήμα Αριδαίας, σημείο το οποίο θα είναι προσβάσιμο σε 24ωρη βάση και ο δεύτερος στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας ώστε να είναι διαθέσιμος σε πιστοποιημένους ανανήπτες κατά τις ώρες λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου. 
Είναι εντυπωσιακό ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 90 πιστοποιημένοι χειριστές απινιδωτών στην περιοχή μας, κατόπιν του σεμιναρίου που συνδιοργάνωσε ο Φ.Ο. Αριδαίας με το ΕΠΑΛ Αριδαίας και την οργάνωση KIDS SAVE LIVES-Τα παιδιά σώζουν ζωές. 
Κι επειδή θεωρούμε υποχρέωσή μας να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια και θα εξακολουθήσουμε να επικουρούμε στην οργάνωση σεμιναρίων εκπαίδευσης εθελοντών σε ανάνηψη ευελπιστώντας η περιοχή μας να διαθέτει πολύ σύντομα και τους δικούς της εκπαιδευτές. 
Πιστοί στην παράδοση του εθελοντισμού του συλλόγου μας δε θα σταματήσουμε να συμβάλλουμε στην πρόοδο των παιδιών μας και του τόπου μας. 
Ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά τους Unboxholics, τη Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών και όλους όσους στηρίζουν την οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας στο αθλητικό και φιλανθρωπικό της έργο.

1 σχόλιο:

  1. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΟΧΙ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ...ΕΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ; ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή