Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Εθνική Ελλάδας 2 - 1 Φινλανδία

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΤέτοια μπάλα η Εθνική είχε πολλά χρόνια να παίξει. Ο Τζον Φαν Σιπ φτιάχνει μια ομάδα ελκυστική με υλικά που έχει επιλέξει ο ίδιος, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία. Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις με Βοσνία και Αρμενία, η γαλανόλευκη ήταν εξαιρετική και με τη Φινλανδία, κάνοντας 27 τελικές προσπάθειες και μάλιστα αυτή τη φορά έκξανε ανατροπή για να επικρατήσει με 2-1
.
Οι Σκανδιναβοί προηγήθηκαν στο 27' με τον Πούκι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σταφυλίδη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική έφερε τούμπα το ματς με τους Μάνταλο (47') και Γαλανόπουλο (70'). Το 2-1 είναι... κολακευτικό για τους φιλοξενούμενους, καθώς η Ελλάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Τα προκριματικά ολοκληρώθηκαν χωρίς να έχει έρθει η πρόκριση στα τελικά του Euro 2020, αλλά η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με τον Φαν Σιπ, σκορπάει χαμόγελα και δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον. Η Εθνική παίζει καλή μπάλα και καταφέρνει να παίρνει και αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή, η Φινλανδία ηττήθηκε, αλλά πανηγυρίζει την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου