Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

Υπογραφή κατασκευής γηπέδου


Ένα όνειρο δεκαετιών υλοποιείται για την Έδεσσα με την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του γηπέδου της πόλης στην τοποθεσία πασά Τσαΐρ.
Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου υπέγραψε με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας τη σύμβαση για την κατασκευή του νέου γηπέδου!
Το νέο γήπεδο θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες άθλησης των πολιτών και των συλλόγων σε ότι αφορά στο ποδόσφαιρο και τον στίβο, με υποδομές διεθνών προδιαγραφών.
Ο χώρος του πασά Τσαΐρ, για τον οποίο ο Δήμαρχος Έδεσσας έχει δεσμευτεί να προχωρήσει σε διαβούλευση για τη μετονομασία του, μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο για όλα τα αθλήματα, που στην πλήρη του ανάπτυξη θα αποτελέσει πρότυπο αθλητικού κέντρου.
«Η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του γηπέδου είναι μία μεγάλη στιγμή για την Έδεσσα και εμένα προσωπικά, στην θητεία μου ως δημάρχου της πόλης. Αποδεικνύουμε συνεχώς ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε τα όνειρα των Εδεσσαίων. Συνεχίζουμε δυναμικά!», δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου