Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

1ΧΡΥΣΟ , 1 ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΙΚΜΠΟΞΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ. Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ


 ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ -ΚΙCKBOXING

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο"Γ. Γαλανόπουλος" στο Λουτράκι Κορινθίας με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών ανεβασμένο επίπεδο και εξαιρετικούς αγώνες που εξελίχθηκαν υπο τη διοργάνωση της πανελλήνιας ομοσπονδίας kickboxing.
Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με έξι (6) αθλητές που πρωταγωνίστησαν στα σκαλιά του βάθρου και τη συνοδεία του προπονητή τους Μπιρόζη Πέτρου .
Συγκεκριμένα στο πρώτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Τύπος Ευθύμης στην κατηγορία -81 κιλά στο στυλ του full contact.
Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατάλαβε Κι- τσου Βάγια στην κατηγορία -52 κιλά στο low kick.
Την τρίτη θέση κατέλαβε η Παπαδοπουλου Μελινα στην κατηγορία -70 κιλα στο low contact.
Επίσης τρίτη θέση για την Ράγκου Μαρία στην κατηγορία των βετεράνων -55 κιλά στο στυλ του Kick light που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αφου ξεκίνησε σε μεγάλη ηλικία και οντας επιτυχημένη επιστήμονας και μητέρα βρίσκει πάντα χρόνο και για τον αθλητισμό.
Συγχαρητήρια αξίζουν στον Αποστόλου Γιώργο ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία -81 κιλα στο low kick, εδώσε ένα καταπληκτικο αγώνα μεγάλης δυσκολιας χωρίς νίκη.
Επισης ο Νουσκας Κωνσταντίνος αγωνίστηκε στην κατηγορία -63 κιλά στο kick light και έχασε με μικρή διαφοράμε σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την εξαιρετική εμφάνιση.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση στην οδό Αγίου Δημητρίου 35 ανεβάζοντας τον πήχη και θέτοντας νέους στόχους μετά από κάθε τεστ!

Αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα του ταεκβοντό αγωνίζεται στο πανελλήνιο κύπελλο Σταμάτης Κασσης που πραγματοποιείται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. α.σ. Έδεσσας αγωνίζεται με 12 αθλητές. Αναμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου