Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΩΝ !!!!Ευχαριστούμε όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας και όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή η όμορφή εκδήλωση.

1999-2019

Γιορτάσαμε 20 χρόνια στο κύμα της μουσικής και φορέσαμε τις αναμνήσεις μας σε ένα ταξίδι με συνταξιδιώτες όλους τους φίλους μας. Ευχαριστούμε όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας και όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή η όμορφή εκδήλωση.
Σε μια εποχή που η κοινωνία βρίθει από φωνητικές εναλλαγές, από φθηνές επιλογές και εύκολες εκτελέσεις, είμαστε περήφανοι για τον σύλλογο μας και την πλούσια επί 20 χρόνια μουσική, καλλιτεχνική
και κοινωνική δραστηριότητα του. Κίνητρο μας η αγάπη στο ποιοτικό τραγούδι, η προβολή της περιοχής μας και η διάσωση-διάδοση της μουσικής του τόπου μας.
Καταφέραμε πολλά. Εκτός τις πολλές πετυχημένες χορωδιακές συναντήσεις με την τετράφωνη χορωδία μας, ξεκινήσαμε τις συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες στις ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΝΕΜΟΥ και ανοίξαμε νέο δρόμο στον πολιτισμό. Μια πορεία φορτωμένη με μεράκι και δημιουργία. Μια πορεία που κατέγραψε σε στούντιο και παραγωγή σε CD παραδοσιακούς σκοπούς του προσφυγικού γάμου και χαράς όπως αποδιδόταν από τον καταξιωμένο μουσικό της περιοχής Γιώργο Ουρούμη. Αυτήν την διαδρομή που μας φόρτωσε εμπειρίες και ευλογία υποσχόμαστε ότι θα την συνεχίσουμε!
Χρόνια Πολλά, Χρόνια αληθινά σε όλους!
Το ΔΣ
Σ.Φ.Μ.Α. «ο ΑΡΙΩΝ»


Την παραμονή Χριστουγέννων θα τραγουδήσουμε και πάλι στην πόλη της Αριδαίας τα κάλαντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου